Bildirim
iPHONE Kulaklıkları Mikrofon Deliği Nerde ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Delik melik yok bam bam bam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sesimiz az gidiyor kardeş :d -
quote:
Orijinalden alıntı: akmesek
sesimiz az gidiyor kardeş :d
Hocam sesini duyuramıyorsan sendikalar filan var, oralara başvurabilirsin.
Açıyorsun ses kaydediciyi sonra mikrofonun olması muhtemel olan yerlere geğiriyorsun. Al sana çözüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: akmesek
sesimiz az gidiyor kardeş :d
Hangi ses çakal yalapşap şlap şlap şak şak şak mı?
Hepiniz çok komiksiniz arkadaşlar. Espirilerinizi nerden buluyorsunuz ? Muhtemel yerden mi uyduruyorsunuz. Bu kadar komik olmanızın başka bir açıklaması olamaz herhalde ?
O tuttuğun beyaz kısmın içine entegre. Normalde sesi iyi iletiyor ben de kullanıyorum sesin az geliyor demiyorlar tozlanmış olabilir. Oralara üflemeyi deneyebilirsin hocam suya falan sokma ıslak silme.
Yeni aldım hocam. Eskidende böyle diyorlardı kulaklığıma. iPhone 5 kullanıyordum o zaman şimdi 6 Plus. iPhone kulaklıkları yıkansa dahi bişey olmuyor ses kalitesi artıyor hatta defalarca denedim çamaşır makinesinde. Ama bu kulaklık yeni daha sıfır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X