Bildirim
İphone lar arası iletişim sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Zaten normalde bt ile gorusemiyorlardi airdrop denen olayi iosa getirdiler oda 5 ve ustunde ayrica ipad 4 ve ustunde iletisim sagliyor.Alt makinalar icin program olarak applestordaki uygulamalara bakabilirsiniz dosya veri transferi yapanlara.
Saygilar -
Bump programı var ısınızı görecektir Apple storeda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
apple store dan baktım böyle bir uygulama bulamadım bulduğum uygulamalarda da sorun oluyor -
5 ve üzeri ios 7 için yukarıda arkadaşımızın bahsettiği gibi air drop var ve apple store üzerinde bulunan geliştiricelerin hazırladıkları programlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: beşkazalı48
5 ve üzeri ios 7 için yukarıda arkadaşımızın bahsettiği gibi air drop var ve apple store üzerinde bulunan geliştiricelerin hazırladıkları programlar.
air drop iki cihazda da açık konuma getiriyorum ama birbirlerini bulmuyorlar -
air drop'u kullanmak istediğiniz cihazlar ipad 4 ve üzeri- iphone 5 yada iphone 5s olucak ayırca her iki cihazda da ios 7 yüklü olmalı zaten air drop ios 7 ile yüklü. cihazda air drop'u açıncı otomatik olarak wifi ve bluetooth otomatik açılıyor. karşıdaki kişiyi tanısanızda tanımasınızda onun da airdrop'u açıksa bir müddet sonra o ekranda görünüyor bazen bu bekleme biraz uzun sürüyor :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X