Değerli arkadaşlar, cep telefonu alacağım. En son bu iki telefondan birisini almaya karar verdim; fakat bu iki telefondan hangisini alacağım konusunda kararsız kaldım. Kullanan arkadaşlar acaba bu iki telefon arasından Blackberry yimi yoksa iphone mu önerirsiniz, önerilerinizi nedenleri ile bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.
Beklentilerini ve bütçeni belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
sürekli e-posta iletişimi kullanıyorsan blackberry müzik, eğlence için iphone
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler, benim kullanım amacım, işlerimden dolayı e - mail gönderimi ve internet bankacılığı.
hafta içi telefonu arıyorsan = BlackBerry hafta sonu telefonu arıyorsan = İPhone her ikisi için = Nokia 5800 Tube
quote:
Orjinalden alıntı: Yen@l
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler, benim kullanım amacım, işlerimden dolayı e - mail gönderimi ve internet bankacılığı.
O zaman blackberry sana daha uygun. Tam bir iş telefonu ve kullanımı çok rahat. En azından blackberry bold öyle. Eğer alabilirsen tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: ok1907
quote:
Orjinalden alıntı: Yen@l
O zaman blackberry sana daha uygun. Tam bir iş telefonu ve kullanımı çok rahat. En azından blackberry bold öyle. Eğer alabilirsen tavsiye ederim.
Evet o zmaan Blackberry tavsiye ederim, bütçen de uygunsa özellikle Balackberry Bold!a bakmalısın.