Bildirim
iphone okulda wireless bağlanmıyor yardım.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İphone wifi cekim mesafesi düşük -
Ben evde bile 2oda ötede bazen wifi bulmakta zorlanıyorum. Ama söyle yapınca daha iyi sonuç aldım. Wifiyi göremediği yerde, edgeyi kapatarak safariyi acıp bağlan diyerek yani bağlanmaya zorlayarak bulamadığı bağlantıyı bulduğu hatta 3 çizgi ile çektiğini gözlemledim. Sorun nerde anlamadım yani istediği zaman(biz zorlarsak) en iyi sekilde bağlanabiliyor ama işine gelmediği zaman bağlanamıyor 2.2.1 varken cok daha iyi wifi görüyordu:(
-
WifiTrak yazılımını denediniz mi? -
WifiTrak yazılımını indirdim şimdi. normalde 2 tane ağ buluyor şimdi 6 tane buluyor apartmanda bakalım okulda bağlanabilcekmi. Teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: efecs
WifiTrak yazılımını indirdim şimdi. normalde 2 tane ağ buluyor şimdi 6 tane buluyor apartmanda bakalım okulda bağlanabilcekmi. Teşekkür ederim.
Rica ederim, umarım okulda da işe yarar. Yazılım, telefonun bulamadığı ağları rahatça buluyor. -
Tekrar teşekkürler işe yaradı.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon sessizde iken istediğiniz kişiler aradığında ses açılsın android
- iphone tek sim çift sim farkı
- gmaildeki kişileri icloud"a aktarma
- iphone elma logosu gelip gidiyor
- iphone kırmızı ışık
- iphone 12 parmak izi varmı
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- wifi araması nedir
- iphone 13 kılıfı 15 e olur mu
- iphone 14 ekran yenileme hızı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X