Şimdi Ara

iphone ölü pixel problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende iphone 2G var yaklaşık 2 senedir çok severek kullanıyorum. Geçen hafta ekranın en üst satırında bir pixel kalınlığında bir bölümün silinmeye başladığını fark ettim. Daha sonra bu bütün satırı kapladı fakat kullanmama bir engel oluşturmadığı için çok aldırış etmedim. Ama bugün bu ölü pixel olayının bir alt satırda da başladığını gördüm ve korktum acaba telefonun ekranı yavaş yavaş silinecek mi diye. Bu konuya alakalı düşüncelerinizi veönerilerinizi bekliyorum.

• Merhabalar,

Geçmiş olsun minak, inşallah düzelir senin telefon.

Benimde IPhone da yavaş yavaş ölü pixeller oluşmaya başladı.
    Şu an 4-5 tane kadarlar, bu garanti kapsamına girer mi? Nasıl onarılır yaşayan tecrübeli arkadaşlara soralım.
    Telefon IPHone 3G ve Eylül 2008 de alınmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxipower -- 18 Aralık 2009; 11:39:48 >
  • ölü pixeller durup dururken de çıkabiliyor mu yoksa çarpma, düşürme gibi durumlarda mı çıkıyorlar özellikle.. yani kaçamayacağımız bir son mu bu iphone da ölü pixeller?!
  • Benim telefonum hiç ciddi şekilde yere düşmedi,
    en fazla cebimdeki başka birşey çarpmış olabilir ama ben kılıfsız cebime koymam ve çok dikkat ederim.

Başka yaşayan var mı bilemediğim için soruya cevap veremiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: ICDeddPeople

ölü pixeller durup dururken de çıkabiliyor mu yoksa çarpma, düşürme gibi durumlarda mı çıkıyorlar özellikle.. yani kaçamayacağımız bir son mu bu iphone da ölü pixeller?!
  • bende 2 yıldır iphone 2g kullanıyorum, ölü pixel silinme vs gibi birşey oluşmadı ekranda
  • Bende de yere düşme vs. hiçbir şey olmadı. Bugüne kadar sorunsuz çalışırken birden böyle bir şey oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minak

Arkadaşlar bende iphone 2G var yaklaşık 2 senedir çok severek kullanıyorum. Geçen hafta ekranın en üst satırında bir pixel kalınlığında bir bölümün silinmeye başladığını fark ettim. Daha sonra bu bütün satırı kapladı fakat kullanmama bir engel oluşturmadığı için çok aldırış etmedim. Ama bugün bu ölü pixel olayının bir alt satırda da başladığını gördüm ve korktum acaba telefonun ekranı yavaş yavaş silinecek mi diye. Bu konuya alakalı düşüncelerinizi veönerilerinizi bekliyorum.

bugün itibariyle 3. satıra da sıçradı. artık bir yere göstericem sanırm... umarım bir çözüm bulurum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda Pembe piksel sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olü pixeller ilk kullanımda da ,aylar geçtikten sonra da ortaya cıkabilir.Çarpma-vurma olmasına gerek yok.2 senelik garanti kapsamındadır bu sorun.Yetkili Garanti Firmasına giderseniz cihaz değişimi yapacaklardır.Forumda da bu konu hakkında ayrıntılı yardım ve destek içeren başlıklar bulabilirsiniz.Biraz araştırın lütfen önce...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.