Şimdi Ara

Iphone Ön Bellek Temizleme PhoneClean!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
6.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Iphone Ön Bellek Temizleme PhoneClean!

Öncelikle telefonunuzu pc'ye bağlıyorsunuz daha sonra pc'den programı açıyorsunuz ve resimlerdeki ekranı görüyorsunuz
    Iphone ön bellek temizlemeyi aradım bulduğum sonuç bu işe yaradı gibi gözüküyor yaklaşık 1 gb gereksiz dosya sildi yüksek olarakta face twit.
    Crackli ve Cracksiz promosyon olan linkleri aşağıda verdim. Crackli olan direk kullanıma başlıyor Cracksiz olan lisans anahtarı diye verdiğim linke girip face veya twitterdan bi paylaşım yaparak size lisans anahtarı veriyor onu girip etkinleştirebilirsiniz.

D.N: Deep Clean yaparak safari internet geçmişinizi görebilir ve temizleyebilirsiniz dikkatli okuyun mesajları ve son aramalarıda siliyor deep clean

Link>Crackli

Link>Cracksiz

Link>Cracksiz'in Lisans Anahtarı Bedava

Iphone Ön Bellek Temizleme PhoneClean! Iphone Ön Bellek Temizleme PhoneClean! Iphone Ön Bellek Temizleme PhoneClean!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanCake -- 6 Ocak 2014; 1:27:15 >

• kardeşim orda restore var ne işe yarıyo o
  • Jailbreak var, iCleaner var, huzur var.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Jailbreak var, iCleaner var, huzur var.

Icleaner ve icleaner Pro arasında ki fark nedir. Pro burada gercek kelime anlamını mı ifade ediyor ?

Kaloranin reposunda icleaner Pro iOS 7 vae ve onu yükledim. Aralarında ki farkı merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

Icleaner ve icleaner Pro arasında ki fark nedir. Pro burada gercek kelime anlamını mı ifade ediyor ?

Kaloranin reposunda icleaner Pro iOS 7 vae ve onu yükledim. Aralarında ki farkı merak ettim

LaunchDaemons dediğimiz, kimisi gerekli kimisi gereksiz sistem uygulama ve işlemlerini kapatıp açmana yarıyor pro sürümü. Alttaki + sekmesinde LaunchDaemon'lar.
    Eklemeyi unutmuşum. Hizmetler diye geçiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zymnax -- 5 Ocak 2014; 4:11:14 >
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    app storede icleaner diye aratıyorum hiç bi şey çıkmıyo nerden bulurum bu programı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercan_61

app storede icleaner diye aratıyorum hiç bi şey çıkmıyo nerden bulurum bu programı

Appstore'da yok. Jailbreak yapmanız gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    jailberak nedir.teli yeni aldım sayılır da iphone hakkında fazla bilgiye sahip değilim
  • jb harici bellek temizlemenin yolu varmı, bir tane program vardı ama oda mac uyumlu değildi nasıl temizleyebilirim, saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

jb harici bellek temizlemenin yolu varmı, bir tane program vardı ama oda mac uyumlu değildi nasıl temizleyebilirim, saygılar.

Mac'de PhoneClean programını kullanıyorum ilk sefer kullanımınızda o kadar fazla others alanı açıyor ki şaşırıyorsunuz. Daha sonra iki haftada bir temizleme yapmakta fayda var. Bir sürü program lüzumsuz cache'ler yaparak hafızayı azaltıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sattackus

quote:

jb harici bellek temizlemenin yolu varmı, bir tane program vardı ama oda mac uyumlu değildi nasıl temizleyebilirim, saygılar.

Mac'de PhoneClean programını kullanıyorum ilk sefer kullanımınızda o kadar fazla others alanı açıyor ki şaşırıyorsunuz. Daha sonra iki haftada bir temizleme yapmakta fayda var. Bir sürü program lüzumsuz cache'ler yaparak hafızayı azaltıyor.

Alıntıları Göster
    iCleaner yükledim 1.1 gb dosya sildi mübarek bir uygulamaymış o değilde bu twitter facebook falan çok şişiyor be 100 200 mb lere cıkıyor hep apple!in bu işe bi çözüm bulması gerek en azından ayarlar genel kullanım kısmında uygulamaya dokunduğumuzda uygulamayı silin yazısının altına fazla dosyaları sil seçeneğide koysa güzel olur

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim hocam, eve gider gitmez deneyecegim

• quote:

jailberak nedir.teli yeni aldım sayılır da iphone hakkında fazla bilgiye sahip değilim

Jailbreak telefonun işletim sistemine müdahale etmeye olanak tanıyan bir kırma işlemi.

Telefonun işlevlerine kısayollar atamak ve uygulamaları ücretsiz indirmek gibi şeylere yarıyor.

İos 7 Jailbreak nasıl yapılır diye forumda veya google'da aratırsanız birçok anlatım bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zymnax

quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

LaunchDaemons dediğimiz, kimisi gerekli kimisi gereksiz sistem uygulama ve işlemlerini kapatıp açmana yarıyor pro sürümü. Alttaki + sekmesinde LaunchDaemon'lar.
    Eklemeyi unutmuşum. Hizmetler diye geçiyorlar.

Alıntıları Göster
    Dostum cevabın için teşekkürler sağ ol

• quote:

quote:

hocam ben deep clean yapdım sadece 2.66 mb yer açdı, acaba benmi yanlış yapdım anlamadım 1.gb boş yerin kalmış telefon tıka basa dolu zaten..
  • quote:

quote:

quote:

hocam ben deep clean yapdım sadece 2.66 mb yer açdı, acaba benmi yanlış yapdım anlamadım 1.gb boş yerin kalmış telefon tıka basa dolu zaten..

Alıntıları Göster
    http://download.cnet.com/PhoneClean/3000-18546_4-75846456.html
    Bu programı kullanıyorsunuz değil mi? Programı çalıştırdıktan sonra sol taraftaki her kutuya tık koyup temizleme tuşuna basın.
    Ben sürekli kullandığım halde her seferinde yaklaşık 300MB temizlik yapıyor. İlk seferde GB'lık temizlik yapmıştı...

• quote:

http://download.cnet.com/PhoneClean/3000-18546_4-75846456.html
    Bu programı kullanıyorsunuz değil mi? Programı çalıştırdıktan sonra sol taraftaki her kutuya tık koyup temizleme tuşuna basın.
    Ben sürekli kullandığım halde her seferinde yaklaşık 300MB temizlik yapıyor. İlk seferde GB'lık temizlik yapmıştı...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar milletin kafasını karıştırmayalım jb olmayanlar içindir bu program illa mac'te yapılıyor diye bir kural yok verdiğim linklerde windows için ben windows'ta yaptım gayet güzelde verimli sonuç aldım

• quote:

kardeşim orda restore var ne işe yarıyo o

sanrım sistem geri yükleme yapiyor denemedim tahmin yürüterek cevaplıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanCake -- 6 Ocak 2014; 1:24:57 >
  • quote:

dostum konu'yuda bunun için açtım mac ve jb olmadan PhoneClean ile temizleme yapabiliyorsun windowsta
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim teşekkür ettim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.