Şimdi Ara

iPhone OS 3.0! 17 Haziranı bekleyemeyenler gelsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
10.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: torq

quote:

Orjinalden alıntı: yyayman

var mi daha deneyen burdan?

ben yukledim
    basarili ile aktive de oldu.
    suan eski backup dan tum program vs leri geri yukluyor.
    yaklasık 10 gb dolu oldugu icin cihaz, 2 saate yakin suredir restore islemi suruyor.
    bitince kullanimi hakkinda yazarim.

• bende yükledim..2 saattir kullanıyorum çok hızlı süper..copy paste olayı güzel olmuş..backup yaptım herşey sorunsuz çalışıyo..akşamada jailbreak'i çıksada yüklesek oyunları :D
  • arkadaşlar benim şuan yükleniyo...ama çok tırsıyorum ... developer olmadan yüklemeyin diolar falan.... hadi hayırlısı... dua etmekteyim şuan :D
  • yok hayır, sansimi denedim :)
    ama sorun cikacagini pek sanmiyorum acikcasi.
    yabanci forumlari okudum, deneyen cok ve lock olma gibi bir durumla karsilasan gormedim.

quote:

Orjinalden alıntı: johnozer

Sende developer programındamısın ?

quote:

quote:

ben yukledim
    yaklasık 10 gb dolu oldugu icin cihaz, 2 saate yakin suredir restore islemi suruyor.

• şimdi back up ı yüklüyor... iphone aktive edildi dedi... Restore in progress diyo ... itunes la sync dan sonra bi sorun çıkmazsa daha bişi olmaz sanırım...17 harindada geleni yükleriz artık nolur nolmaz

quote:

yok hayır, sansimi denedim :)
    ama sorun cikacagini pek sanmiyorum acikcasi.
    yabanci forumlari okudum, deneyen cok ve lock olma gibi bir durumla karsilasan gormedim.

quote:

Orjinalden alıntı: johnozer

Sende developer programındamısın ?

quote:

quote:

ben yukledim

• hala dusunuyorum yuklesemmi yoksa 1 hafta daha beklesemmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: conjure

hala dusunuyorum yuklesemmi yoksa 1 hafta daha beklesemmi

eger bir hafta iphonedan oyun oynamamaya ve kucukde olsa risk almaya razıysan ykle ama bir haftayi gecebilir cnku jbnin ne zman ckcagi belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redfX -- 9 Haziran 2009; 15:55:57 >
  • Girdim itunes da bekledim kapanırsa kapansın diye hiçbirşey olmadı
    Olması için bir sebep de yok mantıken
  • vay anasını saolun beyler hemen yükliyim bari
  • Dostlar bakın gaz vermiş gibi olmayayım ben sadece düşüncemi yazdım.
    Tabi ki bir çok insanın düşüncesine bakarak karar veriyorsunuz yapan birçok insan var.
    Olası en kötüsü deaktive olur hat gider ben de eski versiyona dönerim,
    dönemiyorsam o zaman aynısını birdaha yükler denerim olursa bi daha itunes'e girmem
    itunes'e bağlı değilken telefonu turkcell üzerinden deaktive edemezler.
    En kötü ihtimal nedir hiçbirisi başarılı olmaz 17 haziranı beklerim.
    Benim düşüncem budur.
  • sen yeni fw yükledin değil mi ? alden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 9 Haziran 2009; 16:24:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gennosuke

sen yeni fw yükledin değil mi ? alden

tabi ki sabah 9 civarı yükledim
    Şu an Version 3.0 (7A341)
  • eyvallah
  • Selamlar,

Ben Turkcell'den aldığım iPhone 3g telefonuma 3.0 yüklemek istiyorum. 2 part'ı da indirdim ve extract ettim. Şimdi ne yapmam gerekiyor yüklemem için? Yardım ederseniz çok sevinirim. iTunes üzerinden yükleme yapamıyor muyum?
  • 140 adet orjın ve gerekli uygulama var telim jalibreak lı ve telsimden alınma 3.0 versiyon yüklesem mi yoksa beklese mi karar veremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: batusbey

Selamlar,

Ben Turkcell'den aldığım iPhone 3g telefonuma 3.0 yüklemek istiyorum. 2 part'ı da indirdim ve extract ettim. Şimdi ne yapmam gerekiyor yüklemem için? Yardım ederseniz çok sevinirim. iTunes üzerinden yükleme yapamıyor muyum?

Itunes'dan update üzerine yoksa restore üzerine shifte basılı iken tıkla açılan pencereden dosya nerede ise onu göster
    Kurulumun sonunda hata verirse bir daha aynı işlemi yap bende öyle oldu.
    Kurma işlemi uzun sürerse bi hata mı oldu deme bende uzun sürdü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alden

quote:

Orjinalden alıntı: batusbey

Selamlar,

Itunes'dan update üzerine yoksa restore üzerine shifte basılı iken tıkla açılan pencereden dosya nerede ise onu göster
    Kurulumun sonunda hata verirse bir daha aynı işlemi yap bende öyle oldu.
    Kurma işlemi uzun sürerse bi hata mı oldu deme bende uzun sürdü

Eyvallah kardeşim saolasın. Yapıyorum hemen. :) Bir sorun olmaz umarım.

• Oldu valla ya :D Hem de hiç sorunsuz çalışıyor. iTunes'tan backup falan da yaptım. Şu an app storedan applerimi yüklüyorum.
  • şuana kadar hiç bi sorun çıkmadı...hertürlü işlemi yaptım ...itunes la sync ettim defalarca bütün müziklerimi aktardım...developer değilim! mükemmel bi şekilde çalışıyo 3.0.. bundan sonrada sorun çıkcağını da hiç zannetmiyorum...seçim sizin
  • Kıymetli forumcu arkadaşlar.

Basit bir soru soracağım. Mesajlarda herkesin kullandığı farklı olduğu için pek anlamadım.

Biri 2G (2.2.1 unlock jailbreak her neyse) diğeri Turkcell'den 3G (yine 2.2.1) iki iPhone'um var.

Şimdi ben bunlara 3.0 firmware ı nasıl yükleyeceğim? Yasal olan 3G için iTunes'tan mı yükleyebilecekmiyim? Pek risk almayı da sevmiyorum . Daha ne kadar bekleyeyim ?

Bir diğer soru da 2G için nasıl yapacağımdır.

Dikkate alırsanız ne mutlu bana.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingpin54 -- 9 Haziran 2009; 21:46:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.