Şimdi Ara

iPhone OS 3.0! 17 Haziranı bekleyemeyenler gelsin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
10.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazılımı yükledim vodafoneden alınma cihazıma ama yazılım yüklemesinden sonra aktif olmadı telefon servis yok diyor ve açılmıyor ben nasıl eski sürüme yüklüyebilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: conjure

3.0 da jb ne zaman çıkar tahmini acaba

şu sorulardan vazgeçsek artık yaw. komedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMAZOM

yazılımı yükledim vodafoneden alınma cihazıma ama yazılım yüklemesinden sonra aktif olmadı telefon servis yok diyor ve açılmıyor ben nasıl eski sürüme yüklüyebilirim...

iTunes'a bağlayıp, etkinleştirmeye çalışıyorsun değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

Orjinalden alıntı: conjure

3.0 da jb ne zaman çıkar tahmini acaba

şu sorulardan vazgeçsek artık yaw. komedi

Hakikaten benim ve bircok kisinin merak ettigi guzel bir soru.
    Bu konu hakkinda bir bilgisi, bir tahmini, bir duyumu olan var mi? Varsa paylasabilir mi?
  • Update ederken Böyle bir mesaj aldım arkadaslar nedeni ne olabilir.
    Cihazım turkcell orjinal 3g dir.

iPhone OS 3.0! 17 Haziranı bekleyemeyenler gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: www_coksuper_com

Update ederken Böyle bir mesaj aldım arkadaslar nedeni ne olabilir.
    Cihazım turkcell orjinal 3g dir.

iPhone OS 3.0! 17 Haziranı bekleyemeyenler gelsin

Bana da aynısı oldu birdaha dene kurulacak (bende öyle oldu)
  • arkadaşlar özür dilerim belki yeri deyil ama itunes kulanıcı adı ve şivremı unuttum nasıl öğrene bilir yardımcı olurmusunus .program indiricem indiremiyorum.
  • merhaba bende itunes 8.2 yenı surum car ve summer kısmında alttakı uyarı var.... bunu ıcın yarını beklemek mı lazım yoksa hemen yukleyım mı cıha vodofone kayıtlı..2.2.1 bir sorun olur mu aceba

your iphone software isup to date İtünes will automatically check for an up dates again on 11-06-2009
  • Ben 3 defa denedim sonra dfu modunda yine denedim olmadı.
    acaba versiyon 8.2 degil ondan olabilirmi simdi 8.2 yapıp tekrar deneyecegim.
    :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMAZOM

yazılımı yükledim vodafoneden alınma cihazıma ama yazılım yüklemesinden sonra aktif olmadı telefon servis yok diyor ve açılmıyor ben nasıl eski sürüme yüklüyebilirim...

bende wodofone var sorunu hal edebıldın mı.. bendede olmasından korkuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fettuccine

merhaba bende itunes 8.2 yenı surum car ve summer kısmında alttakı uyarı var.... bunu ıcın yarını beklemek mı lazım yoksa hemen yukleyım mı cıha vodofone kayıtlı..2.2.1 bir sorun olur mu aceba

your iphone software isup to date İtünes will automatically check for an up dates again on 11-06-2009

yuklemeye calışıncada senın versıyon guncel uyarısı verıyor... nasıl yuklıyebılırm..
  • Shift tusu ile beraber restore tusuna basıp daha sonra indirdigin dosyayı sececeksin.
    sorun cozulur..

quote:

quote:

merhaba bende itunes 8.2 yenı surum car ve summer kısmında alttakı uyarı var.... bunu ıcın yarını beklemek mı lazım yoksa hemen yukleyım mı cıha vodofone kayıtlı..2.2.1 bir sorun olur mu aceba

yuklemeye calışıncada senın versıyon guncel uyarısı verıyor... nasıl yuklıyebılırm..
  • arkadaşlar özür dilerim belki yeri deyil ama itunes kulanıcı adı ve şivremı unuttum nasıl öğrene bilir yardımcı olurmusunus .program indiricem indiremiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: www_coksuper_com

Ben 3 defa denedim sonra dfu modunda yine denedim olmadı.
    acaba versiyon 8.2 degil ondan olabilirmi simdi 8.2 yapıp tekrar deneyecegim.
    :(

Ondandır tabi ki aklıma gelmedi söylemek.
  • http://www.sendspace.com/file/iu6oqq

3.0 tek link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 10 Haziran 2009; 13:51:33 >
  • upgrade ettim sonunda mutlaka 8,2 versiyon ile deneyin arkadaslar.
  • 3.0 şu an için developerlere verildi.ben şu an bu sürümün full olup olmadığı konusunda şüpheliyim.beta 6 kokuyor çünkü.17 haziranda çıkacak olan firmware bence bundan biraz farklı olacak.beta 3 hariç bütün beta versiyonlarını kullandım.en son beta 5 çıkalı 1 ayı geçti ve şun beta 5 le aynı özellikler duruyor.developerler video kaydından bahsetmişlerdi.şu an öyle bişey yok.push desteğinden bahsedildi.fakat şu an push özelliği olan bir app olmadığından bu özelliği de göremedim. şunu da söyleyeyim devteam haftalar önce 3.0 için jailbreakin hazır olduğunu bilidrdi.hatta önceki betalarda ripdev teamin programı olan icy ile jailbreak yapılırken beta 5 ile cydialı jailbreak çıktı.17 haziranda offical 3.0 çıktığı gün büyük ihtimal jailbreak de yapılabilecek.
  • ipod touch 2g de part1 ve part2 ne anlama geliyo ikisinide indircez mi???
  • quote:

quote:

evet yeniden yükleme yaptım bu sefer oldu sorunsuz kullanıyorum ...
  • ipod touch 2g deki part1 ve part2 ne anlama geliyo iksinide indircez mi???
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.