Şimdi Ara

iPhone OS 3.0! 17 Haziranı bekleyemeyenler gelsin (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
10.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kernell

**mizk ve videolarımın gitme sebebi itunesle senkronize yapmamamdan kaynaklanıyor.manuel olarak ayarlamıştım haliylede gitti.ama restore değilde update olarak os 3 ü yükleseydik müzik ve videolarda gitmeyecekti.

Burada başka bir hata yapılmış bence. Çünkü restore ile update'in bir farklı yok. Ben çoğu zaman shift+restore yapıorum müziklerde geri geliyor.
  • hiçbir hatayla karşılaşmadım.restoreden sonra tüm programlar ve tüm bilgilerim geri geldi fakat müzik ve videolar silinmiş.aynı şeyleri kardeşimde yaptı onda sorun çıkmadı çünkü tüm vidolarını ve müziklerini itunesle senkronize ederek yüklüyor ipoda.ben ise manuel olarak yapıyorum hdd imde fazla yer kaplamasın diye ondan silinmiş dedi kardeşim.
    quote:

Orjinalden alıntı: MuzoGS1905

quote:

Orjinalden alıntı: kernell

**mizk ve videolarımın gitme sebebi itunesle senkronize yapmamamdan kaynaklanıyor.manuel olarak ayarlamıştım haliylede gitti.ama restore değilde update olarak os 3 ü yükleseydik müzik ve videolarda gitmeyecekti.

Burada başka bir hata yapılmış bence. Çünkü restore ile update'in bir farklı yok. Ben çoğu zaman shift+restore yapıorum müziklerde geri geliyor.

• Arkadaslar os 3u yükledikten sonra ayarlar kısmında bildirimler bölümü acildimi acaba.bı yerde gördüm ayarlar bölümünde bildirimler ayarı var ama bende çıkmadı.
  • Arkadaslar 3.0 i yukledim sorunsuz calisiyor aktivizasyon problemi olmadi ama sesli komut sistemini calistiramadim videolarda izlediklerimi yaptigim halde bir turlu beceremedim Bulabileniniz oldumu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: bagamyanaleks

Arkadaslar 3.0 i yukledim sorunsuz calisiyor aktivizasyon problemi olmadi ama sesli komut sistemini calistiramadim videolarda izlediklerimi yaptigim halde bir turlu beceremedim Bulabileniniz oldumu ??

3G 3.0 da yok o arkadaşım 3Gs de olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alden

quote:

Orjinalden alıntı: bagamyanaleks

Arkadaslar 3.0 i yukledim sorunsuz calisiyor aktivizasyon problemi olmadi ama sesli komut sistemini calistiramadim videolarda izlediklerimi yaptigim halde bir turlu beceremedim Bulabileniniz oldumu ??

3G 3.0 da yok o arkadaşım 3Gs de olacak

• 30 fps vidyo çekimi istiyorum
  • bugün kurdum bir sorun yok ama tek problem yedek almamis 7 ay önceki yedeği yükledim veri kaybı oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: torq

Hayır, sadece iphone'da ayarlar-genel-ag kısmında internet paylasımını acman ve usb den baglaman yeterli (vista icin bu sekilde direk baglanıyor laptop. xp'de denemedim.)
    quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

USB kablo ile modem görevi görüyor anladığım kadarıyla... Peki USB yi bağladıktan sonra herhangi bi ayar falan yapılıyormu?

eyvallah sağol dostum...
  • ingilizanahtarı'nda kim salladıysa udid olmadan telefon hattı açık olmaz diyorlardı kaydettirmeden gayette kullanıldığını gördük yalan haberlere inanmayın
  • 2 gün daha bekleyin yahu, rahat rahat yükleyin..
    quote:

Orjinalden alıntı: turkgames

ingilizanahtarı'nda kim salladıysa udid olmadan telefon hattı açık olmaz diyorlardı kaydettirmeden gayette kullanıldığını gördük yalan haberlere inanmayın
  • çerşambaya ne kaldı şurda
  • quote:

Orjinalden alıntı: conjure

çerşambaya ne kaldı şurda

kemal sunal filmine benzedi bu iş hani kızı kaçırıyo ya kız salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır misali
    bu arada bende ipod touch 2g var bluetooth bölümü açıldı ama sadece kulaklık için galiba telefonda arattığımda buldu ama müzik aleti olarak buldu veri göndermiyo
  • arkadaşlr ben 2g cihazıma kurdum dolayısıyla sim kilidi devreye girdi kullanamıorm telefonumu napsam ki acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan00

arkadaşlr ben 2g cihazıma kurdum dolayısıyla sim kilidi devreye girdi kullanamıorm telefonumu napsam ki acaba?

redsnow ile unlock ve jailbreak işlemini yapabilirsin link aşağıda a ları ekle

http://rpidshre.com/files/246616100/redsn0w-win_0.7.1.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JannyB -- 20 Haziran 2009; 14:59:43 >
  • 1g sahipleri bekleyin yapmayın programda hala arıza var.waiting for reboot ekranında kalıyor ve jailbreak etmiyor..
  • Arkadaslar simdi biz 17 haziranı beklemeden 3.0 yaptık cihazları, peki simdi ne olur ne olmaz diye 17 haziranda dağıtılan versiyonları nasıl yukleyecegiz bilgisi olan var mıdır ?
    restore mi yapacagız yoksa yine :(
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.