Şimdi Ara

iPhone OS 3.0! 17 Haziranı bekleyemeyenler gelsin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
10.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sabahtan beri bir kaç forumda daha buradaki yazılanların benzerlerini okudum yalnız bir şeyi tekrar (biliyorum bunu yüzlerce kez sordular) sormak istiyorum. telefonumu türkiyeden aldım 3g 16GB turkcellden aldım, jb yapmadım, yani orijinal 2.2.1 firmware i kullanıyorum. şimdi ben şu 3.0 fw yi yüklersem UUID girip girmemekle ilgili bir sorunum olacak mı, telefonuma en fazla ne olur, bunu şu yüzden tekrar soruyorum, ingilizanahtarı.com a üye değilim uğraşamadım üye olmakla, o yüzden burada soruyorum onu da belirteyim, ingilizanahtarı.com'da denilene göre:

"telefonun sim kilitsiz ise direk itunes üzerinden yükleyip kullanabilirsin ama eğer sim kilidi var ise malesef yüklememen gerekli sakın da yükleme zaten telefonu kullanamazsın" ...

yani telefonumda sim kilit ya da turbosim falan filan yok (sim kilitten kastı başka bir şey ise yine yardımınıza ihtiyacım var), o zaman fw 3.0 ı yüklemek için bir engel var mı önümde cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler şimdiden.

• komple kurulum bitti ve hic bir sorun yok
    suan iphone'unun internetini laptop ile paylastirip nete girdim ve jailbreak yapmadan bu ozellige sahip olmak cok guzel olmus.
  • aslında bu surumu update etmeye gerek yok ki. telefonu jailbreak olanlar ( bunu yapmanın hiç bir sakıncası yok - sadece programlara para vermekten kutuluyorsunuz )

zaten MMS , MSoffice ( word,excell - edit özelliği mevcut ) , video kayıt , bluetooth , telefonu modem olarak kullaanabilme , ses kaydı hatta kaydettiğin sesi yazıya çevirebilme , gibi birçok özelliklere sahiler..
  • Ben sanırım iTunes'a cihazı bağlamayalı 1 ayı geçti

quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

iTunes'a bağlamadan nereye kadar kullanmayı düşünüyorsun ki?
  • beyler çekinmeyin türksel ve voda dan alınan 3g lerde kayıt derdi yok maşaAllah çatır çatır
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Ben sanırım iTunes'a cihazı bağlamayalı 1 ayı geçti

quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

iTunes'a bağlamadan nereye kadar kullanmayı düşünüyorsun ki?

Aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: tygra

arkadaşlar sabahtan beri bir kaç forumda daha buradaki yazılanların benzerlerini okudum yalnız bir şeyi tekrar (biliyorum bunu yüzlerce kez sordular) sormak istiyorum. telefonumu türkiyeden aldım 3g 16GB turkcellden aldım, jb yapmadım, yani orijinal 2.2.1 firmware i kullanıyorum. şimdi ben şu 3.0 fw yi yüklersem UUID girip girmemekle ilgili bir sorunum olacak mı, telefonuma en fazla ne olur, bunu şu yüzden tekrar soruyorum, ingilizanahtarı.com a üye değilim uğraşamadım üye olmakla, o yüzden burada soruyorum onu da belirteyim, ingilizanahtarı.com'da denilene göre:

"telefonun sim kilitsiz ise direk itunes üzerinden yükleyip kullanabilirsin ama eğer sim kilidi var ise malesef yüklememen gerekli sakın da yükleme zaten telefonu kullanamazsın" ...

yani telefonumda sim kilit ya da turbosim falan filan yok (sim kilitten kastı başka bir şey ise yine yardımınıza ihtiyacım var), o zaman fw 3.0 ı yüklemek için bir engel var mı önümde cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler şimdiden.

aynen benim durum
    sabah 9 da yükledim şu an sorunsuz kullanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: kingpin54

Kıymetli forumcu arkadaşlar.

Basit bir soru soracağım. Mesajlarda herkesin kullandığı farklı olduğu için pek anlamadım.

Biri 2G (2.2.1 unlock jailbreak her neyse) diğeri Turkcell'den 3G (yine 2.2.1) iki iPhone'um var.

Şimdi ben bunlara 3.0 firmware ı nasıl yükleyeceğim? Yasal olan 3G için iTunes'tan mı yükleyebilecekmiyim? Pek risk almayı da sevmiyorum . Daha ne kadar bekleyeyim ?

Bir diğer soru da 2G için nasıl yapacağımdır.

Dikkate alırsanız ne mutlu bana.
    Teşekkürler.

Turkcell 3g yi ister 17 Haziranda, beklemem dersen sayfa başında verilen linkten indirip kurabilirsin.
    2G ye kurarsan kitlenir o nedenle kurma
  • peki 3,0 ın jlb nezaman çıkacak bu konuda bilgisi olan varmı
  • ben de 3.0 ı yükledim ve telefonu aktive ettim. gayet güzelmiş. bluetooth ile notebooka bağlanıp internete bağlanma olayını nasıl yapıcaz peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alden

quote:

Orjinalden alıntı: kingpin54

Kıymetli forumcu arkadaşlar.

Basit bir soru soracağım. Mesajlarda herkesin kullandığı farklı olduğu için pek anlamadım.

Biri 2G (2.2.1 unlock jailbreak her neyse) diğeri Turkcell'den 3G (yine 2.2.1) iki iPhone'um var.

Şimdi ben bunlara 3.0 firmware ı nasıl yükleyeceğim? Yasal olan 3G için iTunes'tan mı yükleyebilecekmiyim? Pek risk almayı da sevmiyorum . Daha ne kadar bekleyeyim ?

Bir diğer soru da 2G için nasıl yapacağımdır.

Dikkate alırsanız ne mutlu bana.
    Teşekkürler.

Turkcell 3g yi ister 17 Haziranda, beklemem dersen sayfa başında verilen linkten indirip kurabilirsin.
    2G ye kurarsan kitlenir o nedenle kurma

Güzel ve net cevaplarınız için teşekkür ederim . Sağolun.

• 3.0'ı kurdum. şimdi back up yapıyorum
    Bir kaç dak sonra back up bitiyor
    bakalım nasıl olucak
  • an itibariyle yapmış bulunuyorum
    LEGAL kullanan arkadaşlar gönül rahatlığıyla kurabilirler

ekran görüntüleri

iPhone OS 3.0! 17 Haziranı bekleyemeyenler gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristen -- 9 Haziran 2009; 22:32:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serinkan

ben de 3.0 ı yükledim ve telefonu aktive ettim. gayet güzelmiş. bluetooth ile notebooka bağlanıp internete bağlanma olayını nasıl yapıcaz peki?

iphone'da ayarlar-genel-bluetooth'a tıkla- iphone da bu ekranda beklerken
    bilgisayarından bt'u acacaksın. yeni aygıt eklemeye bas. orda kendin bir sifre ver ve iki cihazı eslestir.
    eslestirme islemi bitince;

vista icin ;
    denetim masası - ag ve paylasim merkezi - baglanti veya ag kur - bluetooth kisisel alan agına (PAN) baglan
    bunu secip yeni bir ag kuracaksın.

sonra da bt uzerinden laptop kablosuz olarak nete baglanabiliyor.
  • eşleştirmeyi yaptıktan sonra sürücü istiyor vista, nette aradı ama bulamadı. ben de bulamadım. driver olmadan devam edemiyorum.
  • modem olayı güzel olmuş... yüklesemmi acaba...
  • Bende iTouch için indiriyorum. Bakalım.
  • merhaba arkadaslar

su anda ben de DFU moda alıp yükledim rehberin gelmesi için itunesda sag ile tıklayıp back up mı diyecem???
  • 3.0 da jb ne zaman çıkar tahmini acaba
  • Gerçekten muhteşem bir sürüm olmuş.Birde kırılırsa tadından yenmez
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.