Şimdi Ara

iPhone OS 3.0! 17 Haziranı bekleyemeyenler gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
10.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • flaş gelmişmi,kopyala yapıştır yapıyormu,radyo varmı?..
  • arkadaslar developer kaydınız yoksa yuklemeyin
    developerlar icin yayınlandı sadece genele sunulunca yukleyin

bu arada dun aksamdan beri kullanıyorum
    video kayıt yok, ses kontrol yok.. mmsve copy paste var bilginize:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underwater -- 9 Haziran 2009; 10:47:00 >
  • flash desteği ve radyo zaten tanıtımdada gösterilmedi, maalesef olmayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

Arkaraşkar developer kaydınız yoksa sakın yüklemeyin, çünkü apple developer kaydı olmadan bu firmware'i yükleyenlerin telefonlarının kilitleneceğini açıkladı.

Ben yükledim kitlenme yok telefon da aktive oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alden

quote:

Arkaraşkar developer kaydınız yoksa sakın yüklemeyin, çünkü apple developer kaydı olmadan bu firmware'i yükleyenlerin telefonlarının kilitleneceğini açıkladı.

Zaten yükler yüklemez kitlenecek denmedi, Apple bir süre sonra kendisi kitleyeceğini açıkladı.
  • quote:

quote:

quote:

Zaten yükler yüklemez kitlenecek denmedi, Apple bir süre sonra kendisi kitleyeceğini açıkladı.

Itune'e bağlamazsan bişey olmaz. Kitlese baştan kitlerdi.

• 1 hafta için kendinizi yormayın bekleyin çarşambaya kadar kral gibi yükleyin..
  • iTunes'a bağlamadan nereye kadar kullanmayı düşünüyorsun ki?
  • bağlar ama bilgisayarını internete bağlamaz
  • quote:

iTunes'a bağlamadan nereye kadar kullanmayı düşünüyorsun ki?

Sık kullanmıyorum hoş kullansam da çekinmem kitlese baştan kitlerdi diyorum.
    17 sinden sonra kitlenirsede indirir tekrar yüklerim.
  • arkadaşım yabancı veya yerli bu konunun gerçek olduğuyla ilgili bana kaynak verirmisin.... böle bişi olcağına hiç inanmıyorum... adamlar zaten betaların ortalıkta dolaştığını biliyolar...salalkmı bu adamlar orjinal versiyonu göndersinler developerlara da internette dolaşcanı düşünmesinler
  • Developer'lar için verilen sürümün 17 sinde çıkacak sürümden hiçbir farkı yok.
    Sonuçta adamları katkılarından dolayı ödüllendirmek için erkenden vermişler.
    Bana da 17 sinde verecekler.
    Zaten paralı vs olmayan ve benim hakkım olan os 3.0 ı 1 hafta evvel bir yerden bulup
    indirdim diye uğraşacaklarını zannetmiyorum.
    Hatta 17 sinde serverlarını meşgul etmeyeceğim için bana teşekkür etsinler
  • Teşekkür ederim arkadaşım bilgiler içn... rica etsem bide developerlara verilen versiyonla ..17sinde çıkacak versiyon arasında hiç bi fark olmadığıyla ilgili bi kaynak gösterebilirmisin ? sonuçta eğer gerçekse bugün kesinlikle yüklemek istiyorum ..ama sakata gelmesem iyi olcak...kitlenir falan biterim

quote:

Developer'lar için verilen sürümün 17 sinde çıkacak sürümden hiçbir farkı yok.
    Zaten paralı vs olmayan ve benim hakkım olan os 3.0 ı 1 hafta evvel bir yerden bulup

• quote:

Orjinalden alıntı: johnozer

Teşekkür ederim arkadaşım bilgiler içn... rica etsem bide developerlara verilen versiyonla ..17sinde çıkacak versiyon arasında hiç bi fark olmadığıyla ilgili bi kaynak gösterebilirmisin ? sonuçta eğer gerçekse bugün kesinlikle yüklemek istiyorum ..ama sakata gelmesem iyi olcak...kitlenir falan biterim

quote:

Developer'lar için verilen sürümün 17 sinde çıkacak sürümden hiçbir farkı yok.

Dostum ben onu sana yazmadım ben yazdığımda benden evvel atmışsın sana cevap gibi olmuş
    Developer lar için olan ile 17 sindekinin aynı olacağını konuşulanlardan, final sürüm diye geçmesinden dolayı tahmin ettim.
    Kitlenme konusunda risk bana göre küçük olsa da var.
    Bence sen hiç kasma zaten kurcalıyorum aman aman çok da bir fark yok.

• 2.2.1 ile kilitlenmiş cihazlarda işe yarıyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10.Lincoln

2.2.1 ile kilitlenmiş cihazlarda işe yarıyormu?

Kilitlenmiş derken?
    Ben 2.2.1 kullanıyordum Türkcell jailbreaksiz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 10.Lincoln

2.2.1 ile kilitlenmiş cihazlarda işe yarıyormu?

Kilitlenmiş derken?
    Ben 2.2.1 kullanıyordum Türkcell jailbreaksiz

Arkadaş simkilitten bahsediyor.. 3.0 cıktı ama henüz dev team unlock yapıldıgını acıklamadı..
    onlardan bir cevap gelene kadar bir süre daha bekleyecegiz.
  • var mi daha deneyen burdan?
  • inglizanhtrında 3.0 orjinal firmware developerlara çıktı...ama sakın developer olmadan yüklemeyin deniyor...eğer bu orjinal versiyonsa..neden bi sakıncası olsun anlamıorum... deneyen olursa burdan..bilgilendirirse çok sevincem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yyayman

var mi daha deneyen burdan?

ben yukledim
    basarili ile aktive de oldu.
    suan eski backup dan tum program vs leri geri yukluyor.
    yaklasık 10 gb dolu oldugu icin cihaz, 2 saate yakin suredir restore islemi suruyor.
    bitince kullanimi hakkinda yazarim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.