Şimdi Ara

iPhone OS 3.0! 17 Haziranı bekleyemeyenler gelsin (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
10.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ysn_yksl

ipod touch 2g deki part1 ve part2 ne anlama geliyo iksinide indircez mi???

Rar 2 parça ikisini de indirip öyle açacaksın.
    Yalnız 2g ye kurarsan telefon kitlenir daha program çıkmadığı için unlock edemezsin.
    Sen bilin.

Edit:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alden -- 10 Haziran 2009; 20:35:10 >
  • Benim cihazın fake imei si kaymıştı, yazılım çökmüştü hatalı birşey yaptım fake imei olmadan 2.2 ye çıkmıştım. Tekrar imei yazabilmem için 1.1.4 e dönmem şarttı buna bir çare çıkmadı mı ? artık 2.2 de filanda fake imei yazabiliyor muyuz ? Ona göre 3.0 a atlıyacağımda.
  • 3.0 ın jlb ini sormak neden komedi olsun anlamadım bizim telefonlarımız yurtdışı diyemi? ayrıca ilker kardeşime çok teşekkür ederim verdiği bilgiden dolayı .
  • Orjinalden alıntı: ilkker

3.0 şu an için developerlere verildi.ben şu an bu sürümün full olup olmadığı konusunda şüpheliyim.beta 6 kokuyor çünkü.17 haziranda çıkacak olan firmware bence bundan biraz farklı olacak.beta 3 hariç bütün beta versiyonlarını kullandım.en son beta 5 çıkalı 1 ayı geçti ve şun beta 5 le aynı özellikler duruyor.developerler video kaydından bahsetmişlerdi.şu an öyle bişey yok.push desteğinden bahsedildi.fakat şu an push özelliği olan bir app olmadığından bu özelliği de göremedim. şunu da söyleyeyim devteam haftalar önce 3.0 için jailbreakin hazır olduğunu bilidrdi.hatta önceki betalarda ripdev teamin programı olan icy ile jailbreak yapılırken beta 5 ile cydialı jailbreak çıktı.17 haziranda offical 3.0 çıktığı gün büyük ihtimal jailbreak de yapılabilecek.
    [/quotteşekkürler..
  • quote:

Apple dün gerçekleştirdiği etkinlikle iPhone OS 3.0 ile gelen yenilikleri açıkladı. Yazılım geliştiricilere 1000 yeni API verilerek iPhone için program geliştirmelerine yardımcı olunacak. AppStore ile ilgili değişiklikler gerçekleşiyor ve Bluetooth özellikleri gelişiyor. Son kullanıcılarla ilgili 100'den fazla yenilik olduğu ifade ediliyor. Elbette en başta gelenlerinden biri merakla beklenen kopyala-yapıştır özelliği. Stereo A2DP Bluetooth veri aktarımı, sistem genelinde yatay sanal klavye, MMS desteği, üçüncü parti haritalarla tarifli yol bulma, kişisel mesajları silebilme ve yönlendirebilme, hotspot noktaları için otomatik login, notların iTunes ile eşleştirilmesi, Bluetooth peer-to-peer bağlantı, Safari için şifre yöneticisi, YouTube hesabı desteği, sesli notların düzenlenebilmesi, takvim için Exchange desteği, Mobile Safari için anti-phishing, daha fazla sayıda dil desteği, daha geniş kapsama alanlı ebeveyn kilidi, detaylı arama kayıtları, proxy desteği, ses kaydı gibi pek çok yeni özellik var. Şu anda geliştiricilere açık olan 3.0 sürümü son kullanıcılara yaz sonunda ulaştırılacak. iPod Touch kullanıcıları 3.0 güncellemesi için 9.95$ ödeyecek. İkinci nesil iPod Touch sahipleri güncelleme sonrasında dahili gizli Bluetooth devresini kullanabilir olacak. Eksik kalanlarsa Safari için Flash desteği, video kaydı, multi-tasking. Bunları 4.0 sürümde görmek istiyoruz.

Daha önce açıklanmış olan bu özelliklerden hangilerine rastlayabildiniz 3.0 da, yükleyen arkadaşlar bizi bilgilendirebilirler mi ?

• your iphone software isup to date İtünes will automatically check for an up dates again on 11-06-2009

yazıyor ve yukleme yapmıyor....

ne yapmam gerekır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fettuccine

your iphone software isup to date İtünes will automatically check for an up dates again on 11-06-2009

ne yapmam gerekır...

itunes 8.2 yüklü mü?eğer yüklü değilse 3.0 kuramazsınız.
  • quote:

your iphone software isup to date İtünes will automatically check for an up dates again on 11-06-2009

ne yapmam gerekır...

Zaten update deyince yapması için 17 Haziran olması lazım. Şu anda dağıtım başlamadığı için biz indirerek kuruyoruz.
    Telefonun 3g ise ona ait rar dosyasını indir, rarı aç daha sonra itunes 8.2 indir kur.
    Bunlar tamamsa sana software up to date dediği yerde shite basılı tutup restore tıkla açılan pencereden indirdiğin yazılımı göster tamam de.
    Bu kadar.
  • saol

evet dedıgın gıbı 17 sını beklemem lazım bende dedıgın gıbı yaptımyanlız mms icin bır numara fılan gırmemız gerekıyor mu nasıl olacak bu iş...
  • dedıkklerı gıbı 3.0 gectım sorun cıkmadı cihazım vodofone idi...acılış ve kapanış bıraz daha uzun suruyor ama bunu yanında
    1-mms geldı
    2-menu gecışlerı hızlandı.
    3-camera cekımı hızlandı ve goruntu daha netleştı..cekılen resım mı şağ alta gorebılıyorsunuz..
    4-ses kayıt geldı..
    5- safarı daha hızlı kopyala yapıştır cok şık..
    6-mesaj yazarken klavye yan yatıyor bu da super rahatlık ve i harfleri gelmış
    7-sim kilit no sunnu değiştirebiliyorsunuz...
    8-mesaj kutusun dan istediğimizi silebiliyoruz...
    9- telefon ıcınde kelıme arama yapabılıyoruz....
    10..bir de yeni bir sürümüm oldu..)))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettuccine -- 10 Haziran 2009; 22:34:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alden

quote:

ne yapmam gerekır...

Zaten update deyince yapması için 17 Haziran olması lazım. Şu anda dağıtım başlamadığı için biz indirerek kuruyoruz.
    Telefonun 3g ise ona ait rar dosyasını indir, rarı aç daha sonra itunes 8.2 indir kur.
    Bunlar tamamsa sana software up to date dediği yerde shite basılı tutup restore tıkla açılan pencereden indirdiğin yazılımı göster tamam de.
    Bu kadar.

contactlarım gitmeden yüklemek için illa 17 sini mi beklemek gerek?

• Orjinalden alıntı: fettuccine

dedıkklerı gıbı 3.0 gectım sorun cıkmadı cihazım vodofone idi...acılış ve kapanış bıraz daha uzun suruyor ama bunu yanında
    1-mms geldı
    2-menu gecışlerı hızlandı.
    3-camera cekımı hızlandı ve goruntu daha netleştı..cekılen resım mı şağ alta gorebılıyorsunuz..
    4-ses kayıt geldı..
    5- safarı daha hızlı kopyala yapıştır cok şık..
    6-mesaj yazarken klavye yan yatıyor bu da super rahatlık ve i harfleri gelmış
    7-sim kilit no sunnu değiştirebiliyorsunuz...
    8-mesaj kutusun dan istediğimizi silebiliyoruz...
    9- telefon ıcınde kelıme arama yapabılıyoruz....
    10..bir de yeni bir sürümüm oldu..)))))

benimde canım çektiiiiiiiii
  • contacların gıtmıyor.. bende olmadı ama sende de olacagını sanmam...sadece denılenı yaparsan bu iş olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkker

3.0 şu an için developerlere verildi.ben şu an bu sürümün full olup olmadığı konusunda şüpheliyim.beta 6 kokuyor çünkü.17 haziranda çıkacak olan firmware bence bundan biraz farklı olacak.beta 3 hariç bütün beta versiyonlarını kullandım.en son beta 5 çıkalı 1 ayı geçti ve şun beta 5 le aynı özellikler duruyor.developerler video kaydından bahsetmişlerdi.şu an öyle bişey yok.push desteğinden bahsedildi.fakat şu an push özelliği olan bir app olmadığından bu özelliği de göremedim. şunu da söyleyeyim devteam haftalar önce 3.0 için jailbreakin hazır olduğunu bilidrdi.hatta önceki betalarda ripdev teamin programı olan icy ile jailbreak yapılırken beta 5 ile cydialı jailbreak çıktı.17 haziranda offical 3.0 çıktığı gün büyük ihtimal jailbreak de yapılabilecek.

wwdc yi izlememişsin

vidyo kaydı sadece 3g s de olcek, 3g ve edge versiyonlarında değil, bunun yanında push support zaten vardı 2.0 dan beri, ancak apple kendi push serverlarını developer lar için açtı; bu şu demek örneğin im+ kullanırken program kapalıysa bile notification alıcaksın. zaten kararlı sürümün beta 5, hatta 4 ve 3 den farkı performans güncellemesi ve bir kaç bug düzeltmesi o kadar. yani haklısın belkide bu beta 6 ama öyle olsaydı uuid kaydı olmayanlar nasıl aktive edecekti?

araştırıyorum ama 2g ye yüklemenin bi yolu yordamı sanırım yok arkadaşlar, iphone dev teamin bu zırvayı kırmasını bekliycez. onlarda kıramadık demiyolarda apple çakmasın diye piyasaya çıkarmadık diyolar; komik.

• Tamm düzeldi. teşşekür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekoc -- 10 Haziran 2009; 22:54:21 >
  • Kesinlikle son hali değil. Anlatılanlardan bir çoğu yok. TR'den alalnlar kullanabilir sorun çıkmıyor.
  • bu sorunun nesi komiğine gitti açıklarmısın
    quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

Orjinalden alıntı: conjure

3.0 da jb ne zaman çıkar tahmini acaba

şu sorulardan vazgeçsek artık yaw. komedi
  • umarım dediğin gibi aynı gün jb yaparız.aynı gün olmasada birkaç gün içinde olsun yeterli
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkker

• quote:

Orjinalden alıntı: yusufcetin

Kesinlikle son hali değil. Anlatılanlardan bir çoğu yok. TR'den alalnlar kullanabilir sorun çıkmıyor.

neye istinaden bunu dedin. Anlatilanlara gore ben eksik goremedim.
  • Yükledim çalışıyor problem yok
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.