Şimdi Ara

iPhone OS 3.0! 17 Haziranı bekleyemeyenler gelsin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
10.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

quote:

Orjinalden alıntı: ilkker

3.0 şu an için developerlere verildi.ben şu an bu sürümün full olup olmadığı konusunda şüpheliyim.beta 6 kokuyor çünkü.17 haziranda çıkacak olan firmware bence bundan biraz farklı olacak.beta 3 hariç bütün beta versiyonlarını kullandım.en son beta 5 çıkalı 1 ayı geçti ve şun beta 5 le aynı özellikler duruyor.developerler video kaydından bahsetmişlerdi.şu an öyle bişey yok.push desteğinden bahsedildi.fakat şu an push özelliği olan bir app olmadığından bu özelliği de göremedim. şunu da söyleyeyim devteam haftalar önce 3.0 için jailbreakin hazır olduğunu bilidrdi.hatta önceki betalarda ripdev teamin programı olan icy ile jailbreak yapılırken beta 5 ile cydialı jailbreak çıktı.17 haziranda offical 3.0 çıktığı gün büyük ihtimal jailbreak de yapılabilecek.

wwdc yi izlememişsin

vidyo kaydı sadece 3g s de olcek, 3g ve edge versiyonlarında değil, bunun yanında push support zaten vardı 2.0 dan beri, ancak apple kendi push serverlarını developer lar için açtı; bu şu demek örneğin im+ kullanırken program kapalıysa bile notification alıcaksın. zaten kararlı sürümün beta 5, hatta 4 ve 3 den farkı performans güncellemesi ve bir kaç bug düzeltmesi o kadar. yani haklısın belkide bu beta 6 ama öyle olsaydı uuid kaydı olmayanlar nasıl aktive edecekti?

araştırıyorum ama 2g ye yüklemenin bi yolu yordamı sanırım yok arkadaşlar, iphone dev teamin bu zırvayı kırmasını bekliycez. onlarda kıramadık demiyolarda apple çakmasın diye piyasaya çıkarmadık diyolar; komik.

wwdc yi appleturkte DGKN ın live topic anlatımıyla saniye saniye izledik.ben de biliyorum orda anlatılanların hepsi 3gs içindi.video kaydından hala developerler umutlu belki 17 hazirandaki fw de olabilir diyorlar.devteam 3.0 a quickpwn çıkardığı günlerde bir süpriz olabilir belli de unlock demişti.bakalım bekleyip göreceğiz.bir de neden 17 haziran denildi.madem bu full sürüm neden o gece yayınlnmadı.sadece developerlere verildi.bence 17 haziranı beklemeliyiz.değişiklikler olabilir.(ihimal)

• Modem seçeneğini bir türlü göremedim. genel-ağ bölümünde yer alıyor diyor apple ın sayfası ancak öyle bir seçenek yok internet tentetive için.
    gören deneyen oldumu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekoc

Modem seçeneğini bir türlü göremedim. genel-ağ bölümünde yer alıyor diyor apple ın sayfası ancak öyle bir seçenek yok internet tentetive için.
    gören deneyen oldumu?

General --> Network --> Internet Tethering
    Denemedim.
  • Video çekimi yok bende...

quote:

Orjinalden alıntı: torq

quote:

Orjinalden alıntı: yusufcetin

Kesinlikle son hali değil. Anlatılanlardan bir çoğu yok. TR'den alalnlar kullanabilir sorun çıkmıyor.

neye istinaden bunu dedin. Anlatilanlara gore ben eksik goremedim.
  • Internet Tethering özelliğini bilgisayara kablo ile bağlayarak kullanabilecekmiyiz acaba ?
    benim merak ettiğim şu,
    bende şirket notebook var ve admin olmadığımız için driver yükleyemiyor ve bluetooth'u kullanamıyoruz. Internet Tethering ile şirket bilgisayarıyla internete girebilecekmiyim acaba ???
    quote:

Orjinalden alıntı: Alden

quote:

Modem seçeneğini bir türlü göremedim. genel-ağ bölümünde yer alıyor diyor apple ın sayfası ancak öyle bir seçenek yok internet tentetive için.
    gören deneyen oldumu?

Denemedim.
  • quote:

Video çekimi yok bende...

quote:

quote:

Kesinlikle son hali değil. Anlatılanlardan bir çoğu yok. TR'den alalnlar kullanabilir sorun çıkmıyor.

video cekımı iphone 3gs lerde olacak ama istersen jb yapıp prog ekleyebılırsın ....
  • video cekimi 17 haziranda cıkacak versiyonda da olmayacak ki zaten
    suan icin acıklamaya gore 3G S de olacak bu.

quote:

Video çekimi yok bende...

quote:

quote:

• Evet, ister iphone'u usb kablosu ile bagladigin zaman internete girebiliyorsun , istersen de bluetooth üzerinden paylasabiliyorsun.

quote:

Orjinalden alıntı: ars287duff

Internet Tethering özelliğini bilgisayara kablo ile bağlayarak kullanabilecekmiyiz acaba ?
    benim merak ettiğim şu,
    bende şirket notebook var ve admin olmadığımız için driver yükleyemiyor ve bluetooth'u kullanamıyoruz. Internet Tethering ile şirket bilgisayarıyla internete girebilecekmiyim acaba ???
    quote:

quote:

gören deneyen oldumu?

Denemedim.

• Teşekkürler
    quote:

Evet, ister iphone'u usb kablosu ile bagladigin zaman internete girebiliyorsun , istersen de bluetooth üzerinden paylasabiliyorsun.

quote:

Internet Tethering özelliğini bilgisayara kablo ile bağlayarak kullanabilecekmiyiz acaba ?
    benim merak ettiğim şu,
    quote:

quote:

gören deneyen oldumu?

Denemedim.

• USB kablo ile modem görevi görüyor anladığım kadarıyla... Peki USB yi bağladıktan sonra herhangi bi ayar falan yapılıyormu?

quote:

Evet, ister iphone'u usb kablosu ile bagladigin zaman internete girebiliyorsun , istersen de bluetooth üzerinden paylasabiliyorsun.

quote:

benim merak ettiğim şu,
    quote:

quote:

gören deneyen oldumu?

Denemedim.

• Arkadaşlar birkaç sorum olacak.
    ipod touch 1 g kullanıcısıyım.denilen dosyayı indirdim.su an itunesten ipodumu backup yapıyorum

ben 3.0 ı yükledikten sonra,notlarım,kontaklarım,programlarım,programlarımın içinde ki bilgiler,müzikler videolar silinmiyor değil mi?backupımı tekrar yüklüyor değil mi?
  • Hayır, sadece iphone'da ayarlar-genel-ag kısmında internet paylasımını acman ve usb den baglaman yeterli (vista icin bu sekilde direk baglanıyor laptop. xp'de denemedim.)
    quote:

Orjinalden alıntı: karantina61

USB kablo ile modem görevi görüyor anladığım kadarıyla... Peki USB yi bağladıktan sonra herhangi bi ayar falan yapılıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tergunt -- 11 Haziran 2009; 21:51:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kernell

Arkadaşlar birkaç sorum olacak.
    ipod touch 1 g kullanıcısıyım.denilen dosyayı indirdim.su an itunesten ipodumu backup yapıyorum

ben 3.0 ı yükledikten sonra,notlarım,kontaklarım,programlarım,programlarımın içinde ki bilgiler,müzikler videolar silinmiyor değil mi?backupımı tekrar yüklüyor değil mi?

arkadaşlar bir bilen yok mu o kadar kişi yüklemiş bunu
  • ipod thouch hic kullanmadım, yedekleme ve restore iphone ile aynı ise backup'dan tum herseyin, bazı oyunların save'leri dahil geri yuklenebiliyor.

quote:

quote:

• quote:

quote:

korkma hic bir sorun olmıyor... en azından bende olmadı ama olacagını da sanmam....
  • quote:

Orjinalden alıntı: fettuccine

quote:

quote:

korkma hic bir sorun olmıyor... en azından bende olmadı ama olacagını da sanmam....

Arkadaşlar dedikleriniz doğru herhalde şu an ipodumun ekranında geri yükleme sürüyor yazıyor.Itunes de de restoring ipod from backup.yani backup ipoda yükleniyormuş.

• video çekimi 3gs cihazlarına has bir özellik olacak.onun kamerasyla alakalı.
  • video cekimi madem 3gs kamerasiyla alakali cycorder ve videorecorder nasil video kaydedebiliyordu?bu apple in 3gs satmak icin uygyladigi bir politika. video ckimi sadece 3gs de olur diye de milleti inandirmis zaten.
  • aslında evet biz cycorder ve video recorder ile kayıt yapabiliyorduk.halada yapıyoruz.3g cihazlarının kamerası 2 mp.3gs cihazları ise 3 mp.sanıyorum onun kamerasıyla video çekimi daha kaliteli olacaktır.
    sonuçta biz yine video çekimine devam ediyoruz 3g cihazlarında

quote:

Orjinalden alıntı: ilkker

video cekimi madem 3gs kamerasiyla alakali cycorder ve videorecorder nasil video kaydedebiliyordu?bu apple in 3gs satmak icin uygyladigi bir politika. video ckimi sadece 3gs de olur diye de milleti inandirmis zaten.
    .
  • arkadaşlar malesef müziklerim ve videolarım gitti.
    yüklemek isteyen arkadaşlara tavsiyem şunlar.
    ilk önce backup ınızı alın daha sonra
    program vasıtasıyla tüm mp3lerinizi ve videolarınızın yedeğini alın
    3.0 ı restore ederek yükleyin.
    yükledikten sonra backup ınızı tekrar iphone veya ipod touchınıza tekrar yükleyin.
    en son da yedeklediğiniz mp3leri ve videolarını tekrar ipoda atın.

**müzik ve video haricinde ki tüm bilgileriniz ve programlarınız aynen geri yükleniyor onlarda hiçbir sorun yok.
    **mizk ve videolarımın gitme sebebi itunesle senkronize yapmamamdan kaynaklanıyor.manuel olarak ayarlamıştım haliylede gitti.ama restore değilde update olarak os 3 ü yükleseydik müzik ve videolarda gitmeyecekti.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fettuccine

quote:

quote:

Arkadaşlar dedikleriniz doğru herhalde şu an ipodumun ekranında geri yükleme sürüyor yazıyor.Itunes de de restoring ipod from backup.yani backup ipoda yükleniyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kernell -- 12 Haziran 2009; 9:21:52 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.