Şimdi Ara

İPHONE OYUN PROGRAM MAGİC VİDEOLARI VS VS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar sizlerle elimde olduğu kadar paylaşmaya çalışıyorum muhakkak forumda verilmiştir benlki ama ben kendi bulduklarımı paylaşıcam sizinle umarım azda olsa yararım dokunur....

17 adet apple iphone oyunu

http://rapidshare.com/files/84153044/OYUN-GAMES.rar

40 adet apple iphone programları

http://rapidshare.com/files/84153480/programlar_.rar

BSDSubsystem-1.5 dosyası

http://rapidshare.com/files/84153937/BSDSubsystem-1.5.zip

1.1.2-jailbreak programımız

http://rapidshare.com/files/84154427/1.1.2-jailbreak.zip

66 adet iphone wallpaper

http://rapidshare.com/files/84154896/wallpaper.rar

14 adet imagic videosu

http://rapidshare.com/files/84156089/14_ADET___304_MAG__304_C_V__304_DEO.rar.html

iphone 1.0.2 restore dosyası :http://****.com/files/76689581/iPhone1_1_1.0.2_1C28_Restore.zip

iphone 1.1.1 restore dosyası :http://www.sendspace.com/file/tsywnn

iphone 1.1.2 restore dosyası :http://www.badongo.com/tr/file/5594167

iphone 1.1.3 restore dosyası :http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-4061.20080115.4Fvn7/iPhone1,1_1.1.3_4A93_Restore.ipsw

Önemli uyarı : Sakın şu an için cihazlarınızı 1.1.3 yapmayın çünki henüz 1.1.3 için jealbreck işlemi mevcut değildir benden sölemesi mesuliyet kabul etmiyorum ama yinede paylaşım adına veriyorum elinizde bulunsun..

Arkadaşlar bütün bunlara ek olarak ben cihaz alıyorum yakında yeni bitane ve 1.1.2 version olucak henüz bir işlem yapılmamış cihazda ve stealthsim istiyorum sanırım en kolayı ve kısası bu sim.. Elinde fazladan olan ve satmak isteyen arkadaşlar lütfen buradan yazsınlar yanlız lütfen verilebilecek fiyatlar uçuk olmasın insanı değerde makul olsun ticaret yapılacaktır ama ticaretimizide insanlık boyutunda yapalım ona göre fiyat verelim lütfen yardımlarınızı bekliyor saygılarımı sunuyorum

Umarım yararlı olmuşumdur biraz olsun

saygılarımı sunuyorum herkese

• Arkadaşar birde sorum olucak şimdi cihaz elime geldiğinde ilk önce kayıt işlemini yaptırmak istiyorum hemen ancak bir sorum olucak kayıt için pasaport gerektiğini biliyorum ancak 2007 nin nisan mayıs hazarın vs vs gibi zamanlarında yurt dışına çıkış giriş yapmış birinin pasaportu geçerli olurmu kayıt için veya 2008 yılında çıkış giriş yapmış bir pasaportmu gerekiyor bir de kayıt işlemleri hala devam ediyormu ve kayıt sırasında sorun oluyormu yapıyorlarmı yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJGOLDE

Arkadaşar birde sorum olucak şimdi cihaz elime geldiğinde ilk önce kayıt işlemini yaptırmak istiyorum hemen ancak bir sorum olucak kayıt için pasaport gerektiğini biliyorum ancak 2007 nin nisan mayıs hazarın vs vs gibi zamanlarında yurt dışına çıkış giriş yapmış birinin pasaportu geçerli olurmu kayıt için veya 2008 yılında çıkış giriş yapmış bir pasaportmu gerekiyor bir de kayıt işlemleri hala devam ediyormu ve kayıt sırasında sorun oluyormu yapıyorlarmı yani

Sistemde sorun oldugu için 2007de ,2007 girişleride 2008 in ilk 6 ay ında kabul edeceklermiş. Pasaport sahibini kesinlikle istiyorlar. Bunun dışında birşey gerekmiyo tabi telefonuda götür yanında ya da imei nosunu :)))
  • quote:

Arkadaşar birde sorum olucak şimdi cihaz elime geldiğinde ilk önce kayıt işlemini yaptırmak istiyorum hemen ancak bir sorum olucak kayıt için pasaport gerektiğini biliyorum ancak 2007 nin nisan mayıs hazarın vs vs gibi zamanlarında yurt dışına çıkış giriş yapmış birinin pasaportu geçerli olurmu kayıt için veya 2008 yılında çıkış giriş yapmış bir pasaportmu gerekiyor bir de kayıt işlemleri hala devam ediyormu ve kayıt sırasında sorun oluyormu yapıyorlarmı yani

ben geçen hafta yaptırdım , 2007 çıkış girişi kabul ettiler sanırım bu ay sonuna kadar 2007 ler geçerli olucak , ocaktan sonra 2007 geçerli olmaya bilir.

yanlız bi arkadaşım bu stealthsim ile beraber telefonunu çalıştırdığın için kayıt ettirmene gerek yoktu sistem onu yurt içi gsm gibi görmediğini bu yüzden kapanmiyacağını söylemişti doğrumu acaba

• quote:

mrb arkadaşlar sizlerle elimde olduğu kadar paylaşmaya çalışıyorum muhakkak forumda verilmiştir benlki ama ben kendi bulduklarımı paylaşıcam sizinle umarım azda olsa yararım dokunur....

Merhaba yıldızlı yerlere ne yazıcaz çözemedim ?
  • rapid$hare $ yerine s olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldcurse -- 16 Ocak 2008; 10:48:47 >
  • oyunlari nereye atiyoruz arkadaslar ?
  • yanlız bi arkadaşım bu stealthsim ile beraber telefonunu çalıştırdığın için kayıt ettirmene gerek yoktu sistem onu yurt içi gsm gibi görmediğini bu yüzden kapanmiyacağını söylemişti doğrumu acaba

çok mantıklı geldi banada valla doğru sölüysn olma olasılığı var mantıken eet
  • kardeş zaten ocaktayız ocaktan sonra 2007 ler geçerli olmıcak demek istedin ama 2008 in ocağındayzı zaten pek anlayamadım doğrusu ben şöyle soriyim en iyi net olaran benim cihazım haftaya pazartesi elimde olucak ben bu cihazı 2007 içinde çıkış giriş yapmış bir pasaport ile kayıt ettirebilirmiyim

bu soru daha net oldu
    quote:

Orjinalden alıntı: belmont

quote:

ben geçen hafta yaptırdım , 2007 çıkış girişi kabul ettiler sanırım bu ay sonuna kadar 2007 ler geçerli olucak , ocaktan sonra 2007 geçerli olmaya bilir.

yanlız bi arkadaşım bu stealthsim ile beraber telefonunu çalıştırdığın için kayıt ettirmene gerek yoktu sistem onu yurt içi gsm gibi görmediğini bu yüzden kapanmiyacağını söylemişti doğrumu acaba

• Arkadaşlar bütün bunlara ek olarak ben cihaz alıyorum yakında yeni bitane ve 1.1.2 version olucak henüz bir işlem yapılmamış cihazda ve stealthsim istiyorum sanırım en kolayı ve kısası bu sim.. Elinde fazladan olan ve satmak isteyen arkadaşlar lütfen buradan yazsınlar yanlız lütfen verilebilecek fiyatlar uçuk olmasın insanı değerde makul olsun ticaret yapılacaktır ama ticaretimizide insanlık boyutunda yapalım ona göre fiyat verelim lütfen yardımlarınızı bekliyor saygılarımı sunuyorum

Umarım yararlı olmuşumdur biraz olsun

saygılarımı sunuyorum herkese
  • quote:

kardeş zaten ocaktayız ocaktan sonra 2007 ler geçerli olmıcak demek istedin ama 2008 in ocağındayzı zaten pek anlayamadım doğrusu ben şöyle soriyim en iyi net olaran benim cihazım haftaya pazartesi elimde olucak ben bu cihazı 2007 içinde çıkış giriş yapmış bir pasaport ile kayıt ettirebilirmiyim

bu soru daha net oldu
    quote:

quote:

şöyle söylim 2007 çıkış girişli pasaport ile kayıt işlemi yapma ocak 2008 sonuna kadar son ondan sonra 2008 için çıkış giriş isticekler diye biliyorum yani 1 ay uzatmışlar ama bi arkadaşta 2008 in ilk altı ayı demiş ben bi öğrenmeye çalışır tekrar bildiririm paylaşımların için çok teşekkürler

• Güzel paylaşım olmus valla
  • arkadaslar su iMagic olayi nedir bi cozemedim ya !!!

bunlar normalde boyle video olarak mi oynatiliyor ?

yoksa gercekten saga sola cevirince elini kameraya getirince orda gosteren gercek para ile satilanlari var bunlar sadece videolari mi ?

anliyamadim cozemedim ki insallah biri bir cevap verir
  • Onlar video sen parmagını soksanda sokmasanda orda parmak cıkıyo yanı Ama tabı bunu bılmeyenler ıcın ıyı bı zamanlamayla sankı video yu sen kontorl edıyomus gıbı yapabılırsın
  • ohoo kim ugrascak abi onunla
  • quote:

quote:

kardeş zaten ocaktayız ocaktan sonra 2007 ler geçerli olmıcak demek istedin ama 2008 in ocağındayzı zaten pek anlayamadım doğrusu ben şöyle soriyim en iyi net olaran benim cihazım haftaya pazartesi elimde olucak ben bu cihazı 2007 içinde çıkış giriş yapmış bir pasaport ile kayıt ettirebilirmiyim

bu soru daha net oldu
    quote:

quote:

şöyle söylim 2007 çıkış girişli pasaport ile kayıt işlemi yapma ocak 2008 sonuna kadar son ondan sonra 2008 için çıkış giriş isticekler diye biliyorum yani 1 ay uzatmışlar ama bi arkadaşta 2008 in ilk altı ayı demiş ben bi öğrenmeye çalışır tekrar bildiririm paylaşımların için çok teşekkürler

bugun bi avea bayine sordum ordan aldigim yanit 6 ay kadar 2007 cikis girisli pasaportla kayit yapilabilinicekmis

• valla dostlar ben 15 gun sonra katara gıdecegım ıcın telı kayıt ettırmedım hala msg gelmedı bana tabı daha 48 saattır acık telefonum ben burdan bılgı verırım msg gelırse eger
    Orjinalden alıntı: alprak

çok mantıklı geldi banada valla doğru sölüysn olma olasılığı var mantıken eet

• çıkış giriş tarihi onemli deil en son 2005 tarihnde işlenmiş bir pasaportla kayıt yaptırttm geçenlerde
  • zaten kapanması için cihazı 10 gün kullanıyor olman lazım. 10.Gün kapanıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.