Şimdi Ara

İphone sarj kullanımı ekran görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda telefonun tam sarjdan sonra kullanımını kaydedip paylaşalım normal mi anormal mi değerlendirelim pilden maximum verimi almak için bilgi paylaşımında bulunalım

Benim kullanımım bu arkadaslar büyük bölümde wifi kullandım 3-4 saat hücresel kullandım.

1 dklık unutma editi affınıza sığınarak
    Telefon iphone 6 16 gb uzay grisi

Edit 2: baba yaga adlı kullanıcının dikkatinden kaçmamış ben fark etmemiştim 5 dakikalık bilgisayar bağlantısı dışında sarja takmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megadethci -- 29 Ocak 2015; 23:29:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wifi 9 saat
    2G 6-7 saat
    3G tam şarj denemedim ama yaklaşık 5 saat

iPhone 5S 8.1.2, JB Yok. Arkaplanda uygulama yenileme kapalı. gps sync açık, %50 parlaklık. Çoğunlukla Whatsapp ve DH kullanımı.

• Kullanım süresi olması gerektiği gibi aşağı yukarı ama son tam dolduruluşundan önce fişe takılmış ve ekran görüntüsünü aldığın anda da şarja takılı değilmiş. Kullanım süresi kasmak için şarja mı taktın birde? Eğer öyleyse senin bataryanın durumu bayağı vasat.
  • Bayagı verimli kullanıyorsun anlaşılan

Telefonu bilgisayara bağlamıştım 5 dakika onun dışında prize takmadım dikkatimden kaçmış

• yeniden test etmen gerekecek . Bu şekilde doğru bir yorum olmaz.
  • Ben tekrar test edip paylaşacağım o zaman, amacım sadece kendimin degil forumdaki kullanıcıların da katılımı ile kullanım paylaşımı konusunda bilgi sahibi olmak idi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.