Şimdi Ara

iphone şarjını taktığım anda evin interneti kopuyor, çok ilginç problem.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • inanılır gibi değil, sanırım yeryüzünde benden başka bu sorunu yaşayan yoktur.

evde huawei marka kablosuz modem ile bağlandığım fiber internetim var. internetle ilgili hiçbir problemim yok.

aynı anda pc, macbook, iphone lar, ipad hep beraber bağlanabiliyoruz.

ancaaak; ne zaman ki ev wi fi 'ına bağlı olan iphone umu şarja taksam, veya şarj kablosu ile pc ye taksam internet erişimi duruyor. diğer cihazlar da dahil kimse internete bağlanamıyor. kimse wi fi dan kopmuyor, hiçbir uyarı da çıkmıyor, ama hiçkimse hiçbir web sayfasına giremiyor, sayfalar yüklenmiyor.

bu çok ilginç sorunumla ilgili bir fikriniz varsa duymaktan çok memnun kalacağım.

not 1: şarj kablosu dahil her şey orijinal
    not 2: sadece benim iphonumu şarj ederken oluyor bu sorun. benim iphonuma başka kablo sokup şarj edince de kopuyor. ama benim kablomu başka iphone a sokunca bir şey olmuyor.

• Çok ilginçmiş gerçekten. Aklıma şey geldi, telefon şarja takıldığında otomatik olarak internet üzerinden eşzamanlama yapıyor diye biliyorum telefonlar kendilerini. Onunla bir bağlantısı olabilir. Şarja taktığınız an telefon yedekleme falan almaya çalışıyorsa internetten, sonra orada ufak bir sorun oluyorsa tüm neti etkiliyor olabilir. Wifi kapatıp şarja takarsanız internet gitmiyor değil mi?
  • aynen, öyle yapınca gitmiyor internet. ama güncellemeleri falan kapatınca da aynı sorun devsm ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfc -- 22 Aralık 2014; 21:28:43 >
  • Ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin
  • Onu da denedim :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan bir problem gercekten. Restore denemediyseniz denemenizi oneririm, muhtemelen ise yarar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icloud otomatik yedeklemeyi kapatın yoksa kilitler interneti çünkü prize taktıgınız an yedeklemeye başlar sömürür interneti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Can_R6 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çözüldü. iCloud wi-fi otomatik yedeklemeyi kapattım. Teşekkür ederim, hiç aklıma gelmezdi upload denen şeyin interneti bu kadar durdurabileceğini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hfc

Kesinlikle çözüldü. iCloud wi-fi otomatik yedeklemeyi kapattım. Teşekkür ederim, hiç aklıma gelmezdi upload denen şeyin interneti bu kadar durdurabileceğini..

rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.