Şimdi Ara

iPhone SE 2020 Değişim Kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
5.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese Merhaba, hepinizin bildiği gibi iPhone SE 2020 Türkiye piyasasına "eskiyi getir yeniyi götür" kampanyalarıyla girdi. Mediamarkt, Hepsiburada, Troy gibi firmalar da bu kampanyayı uyguluyor ve anladığım kadarıyla bu kampanyanın ana hatlarını Apple belirlemiş durumda. Fakat bu kampanyada kapsamında internetteki bilgilendirme yazılarıyla gerçekte olanlar biraz farklılık gösteriyor. Bir kaç yerde Hepsiburada'nın sitesinde belirttiği fiyatların çok altında fiyat verdiği söyleniyor. Bu kampanyaların herhangi birinden yararlanan arkadaşların yaşadıklarını bu konu altında konuşabiliriz.

Benim yaşadığım Medimarkt tecrübesi şöyle:
    Ben: iPhone SE eskiyi getir kampayası hakkında bilgi alacaktım.
    Satıcı: Öyle bir kampanya yok ki.
    Ben: Nasıl olmaz bugün sitenizden baktım
    (Kendi sistemlerini kurcalar ilgili kısmı bulamaz ve telefonla bir kaç yeri arar)
    Satıcı: Bu telefonu (elimdeki iphone 6) ikinci el satsanız daha iyi olur ölü fiyatına alırlar burada. Siz bu kampanyayı nerede gördünüz?
    (sonrasında başka müşterilerle ilgilendi ben de sinirlenip çıktım)

• Merhaba. Ben değişim kampanyasından faydalanmadım ama hepsi buradadaki yorumları incelediğimde bazı kullanıcıların bu kampanyadan yararlanarak cihazı aldıklarını fark ettim. Teknosa'da başlamış diye duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam teknosa'ya da baktım ama en iyi teklifin Hepsi Burada tarafından verildiğini düşünüyorum ama kampanya pazartesi bitiyor sanırım.

• Ben mediamarkta gidip yararlanmak istediğimi söyledim telefonumu inceledi kasanın arkasında ufak bir ezik dışında herhangi bir çizik yoktu. 400 veya 600 TL azalttı internette gösterilen bedele göre. 1200 TL dedi ben de kendim 1650 TL’ye sattım. Telefonu kozmetik açıdan sıkıntısız olan kişiler için herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum çünkü sadece dışına bakıyorlar bir de Touch ID çalışıyor mu diye baktı o kadar.

• Hocam telefonun model ve hafızası neydi acaba?
  • yalan söylemiş iphone 6 yı 1300 civarına sayıyor totalde - iphone se almak kaydıyla -
    6 nın en en temizi 1200e gidiyor zaten
  • iPhone 6s Plus 16 GB 1200+600 diyordu sitelerinde. Kasadaki ezikten ötürü fiyat düştüler. Letgoya koydum ben de orada sattım cihaz temizdi o ufak ezik dışında.

Ben götürdüğüm zaman sitelerinde GB için fiyat farkı belirtmiyordu şu an nasıl bilmiyorum ama 16 GB olduğu için de fiyat kırmış olabilirler onu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaVitas07 -- 12 Haziran 2020; 21:10:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone se 2020 64gb red 3500tl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepsiburadanın iphone harici başka bir telefon alması da avantaj. Elimdeki dandik telefonu verip alabilirim. Diğerlerinde bu yok

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow3804

Hepsiburadanın iphone harici başka bir telefon alması da avantaj. Elimdeki dandik telefonu verip alabilirim. Diğerlerinde bu yok
    Eski telefonları ne kadara sayıyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertayKardes

yalan söylemiş iphone 6 yı 1300 civarına sayıyor totalde - iphone se almak kaydıyla -
    ip6 64Gb telefona 1200 verdi sonra inceledi ekran yanığı varmış bunda dedi. (sol kenarda baştan aşaı bir çizgi gögle şelklinde iniyor dikkatli bakıldığında fark edilebiliniyor) fiyatı indirdi Mediamarkt
  • quote:

yalan söylemiş iphone 6 yı 1300 civarına sayıyor totalde - iphone se almak kaydıyla -
    Burada bana yalan söylemiş denilmiş ancak benim gösterdiğim telefon iPhone 6s Plus, iPhone 6 değil yukarıda da belirttiğim üzere.
    1271+600 verildiği yazıyor. Benim cihazımda ezik olduğu için fiyat düştüler 1200 TL teklif ettiler ben de letgoda sattım. Ben bunda yalan söylesem elime ne geçecek Allah aşkına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaVitas07 -- 14 Haziran 2020; 9:1:17 >

• hocam ben size demedim mağaza çalışanı arkadaş için söyledim onu
    yanlıs anlasılma olmuş sanırım :)

• quote:

hocam ben size demedim mağaza çalışanı arkadaş için söyledim onu
    yanlıs anlasılma olmuş sanırım :)
    Kusura bakmayın yanlış anlamışım

• hepsiburada, troy vs de satılan iphone se ler apple türkiye garantili mi ? telefon arızasında direkt genius bara götürebiliyor muyuz ?
  • mafezaku M kullanıcısına yanıt
    öyle olmaları lazım.https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/ burdan teyit edebilirsiniz.
  • Vatan bilgisayar bu konuda iyi kampanya yapiyor. Marka model onemsiz akilli telefon aciliyorsa kamerasi calisiyorsa direkt geri aliyordu. Sitelerinde yazan kampanya kosullarindan farkli bir politika izleniyordu magazalarinda.

• Ankara Kentpark Mediamarkt'da iphone 6 64 gb ne kadar alacaklarını sordum. Telefonun ekranında kırık yok, parmak okuma çalışıyor, kasada hafif çizikler var. 1400-1600 TL arası fiyat verdiler.
  • stendek S kullanıcısına yanıt
    iphone 7 128GB kaça alırlar acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confather

iphone 7 128GB kaça alırlar acaba?
    Merak ettim bende de var aynı cihaz ön camı değişti kasada çizikler var başka da problemi yok benim cihazın

• Arızalı cihazı da alıyorlar mı acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.