Şimdi Ara

iPhone SE 4'ün başlangıç depolama alanı, bekleyen kullanıcıları kızdırabilir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone SE 4'ün başlangıç depolama alanı, bekleyen kullanıcıları kızdırabilir!
    Apple'ın merakla beklenen uygun fiyatlı modeli iPhone SE 4, 19 Şubat'ta tanıtılacak. iPhone SE serisinin yeni üyesinin önceki modelde 70 dolar yüksek olan 499 dolar fiyattan satışa sunulması bekleniyor. Ortaya çıkan yeni bir bilgi, yeni modeli bekleyen kullanıcıları kızdıracak gibi görünüyor.

iPhone SE 4, 64 GB başlangıç depolama alanıyla gelebilir

Çinli bir perakendeciden sızan bir ekran görüntüsü, iPhone SE 4'ün 64 GB başlangıç depolama alanına sahip olacağını gösteriyor. Dolayısıyla daha yüksek depolama kapasitesi isteyen kullanıcılar daha fazla para ödemek zorunda kalacak. 2025 yılında, 500 dolar fiyattan satışa sunulan bir telefonun 64 GB kapasiteye sahip olması birçok kişinin tepkisini çekebilir. 

iPhone SE 4'ün başlangıç depolama alanı, bekleyen kullanıcıları kızdırabilir!
    Ekran görüntüsüne göre iPhone SE 4, 64 GB, 128 GB ve 256 GB olmak üzere üç depolama alanı seçeneğine sahip olacak. Yüksek kapasiteli modelleri fiyatlarının ne olacağı belli değil ancak Apple'ın her kapasite artışında fiyatı 100 dolar arttırdığı biliniyor. Bu da, 128 GB kapasiteli modelin 599 dolardan satışa sunulabileceği anlamına geliyor.

Ayrıca Bkz.iPhone 17 Pro ve 17 Pro Max'in yeni görüntüleri ortaya çıktı

iPhone 14'ü temel alan çentikli tasarım ile gelecek olan iPhone SE 4'ün 6.1 inç büyüklüğünde OLED ekran, A18 yonga seti, 8 GB RAM, Face ID ve tek arka kamera ile piyasaya çıkması bekleniyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/iphone_se_4_might_come_with_a_ridiculous_amount_of_base_storage-news-66550.php

• 128 gb bile birkaç yıl içerisinde yetersiz kalacakken 64 gb tam bir fiyasko olur açıkçası. Ciddi manada çıkınca almayı düşünüyordum ama 64 gb ile gelirse yanına bile yanaşmam.

• resmen dalga geçiyor nokta nokta nokta çocukları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 dolarlık giriş model androidler bile en kötü 128 oldu. bu cihaza 64gb küfür etmek giibi

• Kendilerini bitiriyorlar.. Böyle giderse üç beş seneye esameleri okunmaz.

• 64 ile gelirse aşırı saçma olur. şahsen benim beklediğim model, 64gb de şu an yeterli benim için (128gb se3 kullanıyorum icoud kullandığım için 55 gb dolu) ama 64gb cihaz almak sinir bozucu olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haber nederece doğru bilemiyorum.Apple’nın sicili kötü gelirsede süpriz olmaz.

Benim düşüncem 128gb geleceği yönünde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani kötü tabiide iCloud var iken çok kimsenin takacağını sanmıyorum.

Dizi filan indirip izlenir mi bilmem ben iPad varken yolda hayatta bakmam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 64 gb nand kaç dolar? 5 mi, 10 mu? Kapitalizm budur işte.

Android üreticileri keyfine 512 vermiyor ucuza. Onlar da buradaki boşluktan rekabete girmeye çalışıyor.

Tabi her şeyi geçtim dünyanın % 20'si için bunların bir önemi yok, alım güçleri bizden iyi çünkü, rahat alıyorlar. Biz kalan 80'le birlikte sürünmeye devam.

• Arkadaşlar 70-80 bin tl ye satılan en güncel modellerinde 60 hz ekran kullanan bir markanın şu haberine mi şaşırıyorsunuz. Apple kadar kaşıkla verip kepçeyle alan bir firma daha yok. Hiçbir markanın fanı değilim ama Samsung tepe model telefonu Apple tepe modelinden dolar bazında pahalıyken ülkemizde Samsung yerel fiyatlandırma yapıyor ve Apple ise direkt bindiriyor. Ha yapmak zorunda değiller ama şu absürt pahalılığa rağmen insanlar o parayı bayılıyorsa da sorun biraz da tüketicide.

• gun kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.Bende iPad 13 ile dizileri izliyorum.İPhone 15 pro Max ekranı dizi izlemek için çok ama çok küçük kalıyor.

• hak ediyor epılcılar bence çok bile hatta 64gb neyinize yetmiyor ağanız öyle uygun görmüş bu yeter benim marabalara demiş iPhone SE 4'ün başlangıç depolama alanı, bekleyen kullanıcıları kızdırabilir!  size söz hakkı düşmez vereceksiniz paranızı alacaksınız 64gb hafızalı 15w şarj hızlı 60hz ekranlı süpper sonik teknoloji cihazınızı iPhone SE 4'ün başlangıç depolama alanı, bekleyen kullanıcıları kızdırabilir! 

• Net konuşuyorum böyle bir saçmalık yaparsa direkt Samsung'a geçerim.

• 64 gb ile gelecegini düşünmüyorum. 4 yil onceki telefonumu 128gb ile kullanıyorum. Bundan sonra 256gb asagısi tırt...

• Valla mevzu Apple ise çok mümkün. Şu anda telefon satmaktan ziyade abonelik satarak parayı kırıyorlar. En karlı alanları son yıllarda abonelikleri oldu. Burada da o mantıktan devam edeceklerdir diye düşünüyorum. Telefonu ucuza veriyorsa iCloud al diye kasmadan durmaz. 2025 yılı işin telefonda 128, PC de artık 512 alt sınır gibi oldu ama, hafızayı en pahalıya satan firmaya bunu anlatamazsınız.

Makul bir fiyatı olursa ikinci telefon olarak almayı düşünüyorum, ama makul… Göreceğiz hep beraber.

• 64gb olmaz yav yıl kaç oldu.

• gun kullanıcısına yanıt
    sistem gereksinimleri zaten 10 gb alanı kaplıyor. instagram'ıydı x'ydi, trendyol'uydu vs derken 64 gb çoktan doldu bile. Yüksek boyuttaki filmleri oyunları vs indirmesi zaten hayal olur bu depolama ile

• furkan987654321 F kullanıcısına yanıt

64 gb versiyonu çıkarsa 128 gb alırsın sen de?

Telefonun iphone 16 dan tek eksiği 2. kamerası olacaksa bir yerlerden kırpmaya çalışıp ucuz isteyen 64 gb alsın yoksa 128 gb liği pahalıya satacağız demek isteyebilir. 64 gb oyunsuz kullanımda dolsa da yetebilecek kapasite. Alınır mı alınmaz orası ayrı. Icloud falan diyenler olmuş da çektiğiniz videoyu clouda yedekleyip telefondan silmek bana saçma geliyor.

• 128 GB bile bu devirlerde ölmeye başlamış en az 256 GB modeli alınmalı uzun yıllar kullanacaksın eğer

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2019 Kasım ayında Üni 1'de iken aldığım ve hala kullandığım emektar Realme 3 Proda bile 64GB hafıza var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.