Cihaz IMEI: 012539.... Ürün tanımı: iPhone 4 16GB Siyah Telefonla teknik destek: Süresi bitmiş Garanti (onarım ve servis hizmetleri): Süresi bitmiş Etkinleştirme durumu: Aktif Kayıtlıdır: Evet Sözleşme durum: Sözleşme Dışı
ikinci numaranin türkce hizmet verdigide yaziyor ama ne kadar dogru bilmiyorum... ilk numara almanca ve ingilizce.. evet herseyi söylüyorlar..telefonu ikinci el olarak satin aldim, hangi ülkeye ve hangi operatöre ait oldugunu ögrenmek istiyorum dediginde söylüyorlar.. seri numarasini vermen yeterli oluyor...
eger yeterince yabanci dilim yok dersen bana özelden seri numarasini ve imei numarasini verirsen ben senin yerine sorugalatabilirim...
quote:
Orijinalden alıntı: Makarna75
ikinci numaranin türkce hizmet verdigide yaziyor ama ne kadar dogru bilmiyorum... ilk numara almanca ve ingilizce.. evet herseyi söylüyorlar..telefonu ikinci el olarak satin aldim, hangi ülkeye ve hangi operatöre ait oldugunu ögrenmek istiyorum dediginde söylüyorlar.. seri numarasini vermen yeterli oluyor...
eger yeterince yabanci dilim yok dersen bana özelden seri numarasini ve imei numarasini verirsen ben senin yerine sorugalatabilirim...
peki kilidi açıyorlarmı mesela benim orange fransa kilitli. kontrat süresi bitti ama alan kişinin adresini istiyorlar uyuz fransızlar.
bendede yok pek tabiki. factory unlockta aşırı pahalı 89-120 euro arası değişiyor hiç değmez.