Şimdi Ara

iphone siparişi verelimmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç arkadaşım 2 Gün sonra Amerikadan iphone alıp getirecekler ve 1000 YTL den satacaklar almak isterseniz bir organizasyonla alabiliriz. ancak bana en geç yarın sabah haber vermelisiniz... Binecekler uçağa

telefonlar 1.1.2 ve Turbo simli fiyata TURBO SİMLER DAHİL...

• Fiyat yüksek, ben sıfır, kırılmış + xsim dahil 830 a veriyorum, birden fazla alımlarda indirimde var
  • Bence de fazla.
  • yahu bu telefon 400 arti kdv degil mi?

1000 ytl ne anlama geliyor ,ayiptir

getirsinler , ayni fiyattan versinler ,her durumdan vazife cikarmayin (basligi acana degil ucaga binenlere lafim)
  • ticari olarak yapıyorsa kim buna karışırki herkes hayrına çalışmak zorunda degil yada bundan para kazanmak ister digerinden istemez kişisel tercihler üzerinde fazla yorum yapmamak gerek...

mal bu fiyat bu gerisi alıcak kişiye kalmış

jujuuu ; 400 e sen getir millet senden alsın... bu tip gereksiz yorumlarıda yapmayın olgunlaşın artık...
  • uçak bileti çok pahalı tabi, çıkartmak kolay değil.
  • çok doğru fiyat yüksek ama kimseye zorla al demiyoki
    zaten bu fiyata kimse almaz

serbest piyasa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satan ben değilim getiren adamlar öğrenci harçlıklarını çıkartmak istiyorlar. ayrıca zaten uçaga bindiler istesekte getiremeyiz artık...
  • bana bu sekilde geldi ve getiren insanlar da bundan nemalanmaya calismadi , o sebepten soluyorum

ben de olsa getiririm ne var ki , gidip kimsenin evine servis yapmam , ya da gumrukte el konursa ugrasmam ama para sizdirmaya da calismam

ayiptir bu cidden

hele gittigidiyordakiler tam saygisiz..

bole cok bisi yapmislar gibi jelatini acilmamis bilmem ne , 800 milyon

kirilmis bilmem ne ,1.250

yahu bana maliyeti bunun 432 dolar arti turbo sim parasi ... 600 u bile bulmaz

1.250 neyin nesi , bolelerine para kazandirmak da insanin icini acitir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Fiyat yüksek, ben sıfır, kırılmış + xsim dahil 830 a veriyorum, birden fazla alımlarda indirimde var

Sizdekiler 1.1.2 mi?,bunu alırsak bir de kayıt ettirmek gerekiyor,o nasıl olucak?
  • 1.1.2 evet, 2007 yada 2008 yılında yurtdışına giriş çıkış yapmış birinin pasaportu yeterli kayıt için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.