Şimdi Ara

IPhone Tamir Tamirat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Teknosa'dan alınma, tabi garantili,
    iphone 3g'imin küçük bir problemi var. Tabi küçük diyorum ama, bana göre gayet büyük aslında;

1- İphone'umun kulaklık kısmına sanırım toz gibi bir şey kaçmasından dolayı, artık kulaklık tam olarak oturmuyor. Bu sebeple tam oturmadığı zaman, bass'ları vs. tam olarak verimli alamıyorum.

2- İphone'um bu problemi yaşadığım gün elimden öyle bir düştü ki, pek de farkedilmeyecek şekilde, sağ tarafından küçük bir çatlamaya uğradı.

3- İphone'umun cam olan ekranı yamuk! İlk aldığımdan beridir, böyle başlarda çok da önemsemedim. Fakat bu iki arızayı yaşayınca artık zamanı geldi dedim.

Neyin?
    Tabi ki servise göndermenin...
    Ama ne göreyim, genpa'nın ilgisiz bir servis olduğunu bilmiyordum. En azından duyduğum, buralardan okuduğum kadarıyla Iphone konusunda böyle bir disiplinleri söz konusu.

İçime kurt düştü arkadaşlar, göndereceğim, fakat
    1- Sizce bu hususlarda değişim yaparlar mı?
    2- Değişim yaptıklarında arızalı çıkar mı?
    3- Rehberimi İ- Tunes haricinde yedeklememe gerek var mı? (ürün değişimi yaparlarsa, itunes eski cihazın rehberini yeni cihaza yükler mi?)

Arkadaşlar sorunlarım, sorularım sanırım biraz fazla
    Ancak cevaplarsanız, sizi sevmeye devam edeceğim
    İyi akşamlar, iyi günler, sağlıcakla kalın...

Bu arada çok sıkıldım yaa, şu iphone meselesine, nolcak böyle

• 1. Umarım yaparlar.

2. Çıkacağını sanmıyorum.

3. Gerek yok, iTunes yükler..

Cihazın değişimi 1 ay sürebilir bu arada..

quote:

Orjinalden alıntı: neslihann

İçime kurt düştü arkadaşlar, göndereceğim, fakat
    1- Sizce bu hususlarda değişim yaparlar mı?
    2- Değişim yaptıklarında arızalı çıkar mı?
    3- Rehberimi İ- Tunes haricinde yedeklememe gerek var mı? (ürün değişimi yaparlarsa, itunes eski cihazın rehberini yeni cihaza yükler mi?)

• Hocam ekran yamuk oldugundan dolayi degiştirmeleri lazim cünkü bu büyük bi sorundur yeni cihaz temiz cihaz vermeleri lazim istersen git kavga bile et ama degiştir cihazi
  • quote:

Orjinalden alıntı: YourMotherWasAngel

Hocam ekran yamuk oldugundan dolayi degiştirmeleri lazim cünkü bu büyük bi sorundur yeni cihaz temiz cihaz vermeleri lazim istersen git kavga bile et ama degiştir cihazi

• Arkadaşlarım sağolun, ilginiz ve alakanız için, gerçekten müteşekkirim.

Bakalım bugün verdim cihazı, değişim olarak başvurduk, teknosa olarak, ekranda öyle yazdık yani.
    Sonucu size bildireceğim, şimdi iphone'suz günlerime dönmek istiyorum...
  • Sonucu bekliyoruz hocam bilgilendirirsin bizi
  • Arkadaşlar bugün cihaz geldi. Bilgilendireceğimi söylemiştim. Benim sorunuma benzer sorunların bu başlık ile çözüm bulması umuduyla yazıyorum.
    25.04.09 tarihinde vermiştim. 29.04.09 tarihinde genpa ürünü kargoya vermiş, ancak araya 1 mayıs'ın girmesi sebebiyle biraz gecikti.
    Süre konusunda okuduklarım çıkmadığı için sevinebilirim, en azından.
    Birebir değişim yapılmamış, ancak kulaklık kısmını temizlemişler, sorunu çözmüşler. Bu sorunu tekrar tekrar yaşayacağımdan eminim ancak artık içim rahat; çünkü servisimiz hızlı ve çözüm sunuyor, demektir bu.
    Ekran yamuk demiştim, ekranı sanırım törpülemişler, yeni cam takmamışlar. Bunu nereden anladın derseniz, içindeki tozlar hareket etmemiş, oracıkta mışıl mışıl duruyorlar :D
    Ekran konusu da mükemmel olmasa da düzelmiş diyebilirim.

Ben derim ki artık genpa'ya iphone konusunda güvenebilirim.
    İlginize "ayrıca" teşekkür ederim.
    Saygılar bizden hocam :D

• quote:

Orjinalden alıntı: neslihann

Arkadaşlar bugün cihaz geldi. Bilgilendireceğimi söylemiştim. Benim sorunuma benzer sorunların bu başlık ile çözüm bulması umuduyla yazıyorum.
    25.04.09 tarihinde vermiştim. 29.04.09 tarihinde genpa ürünü kargoya vermiş, ancak araya 1 mayıs'ın girmesi sebebiyle biraz gecikti.
    Süre konusunda okuduklarım çıkmadığı için sevinebilirim, en azından.
    Birebir değişim yapılmamış, ancak kulaklık kısmını temizlemişler, sorunu çözmüşler. Bu sorunu tekrar tekrar yaşayacağımdan eminim ancak artık içim rahat; çünkü servisimiz hızlı ve çözüm sunuyor, demektir bu.
    Ekran yamuk demiştim, ekranı sanırım törpülemişler, yeni cam takmamışlar. Bunu nereden anladın derseniz, içindeki tozlar hareket etmemiş, oracıkta mışıl mışıl duruyorlar :D
    Ekran konusu da mükemmel olmasa da düzelmiş diyebilirim.

Ben derim ki artık genpa'ya iphone konusunda güvenebilirim.
    İlginize "ayrıca" teşekkür ederim.
    Saygılar bizden hocam :D

Öncelikle hayırlı olsun... Artık bizde rahat Rahat GENPA teknik servise verebiliriz..1 ölü pixel var ve genpa gidiyim mi diye düşünüyorum :))

Aydınlattıgın için cok sağol neslihann

• Benimde sessize alma tusu bozuldu biraz temassizlik var sessize alinca boyle yerinden oynuyor bi sessize bi normale gecip duruyor ama telefon seslideyken bi sorun yok acaba versemmi garantiye isik sizmasida var cok beklermiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: aL3n.

Benimde sessize alma tusu bozuldu biraz temassizlik var sessize alinca boyle yerinden oynuyor bi sessize bi normale gecip duruyor ama telefon seslideyken bi sorun yok acaba versemmi garantiye isik sizmasida var cok beklermiyim

Hocam versene garantiye daha ne bekliyosun anlamıyorum benim telde o olcak o kadar para verdim direk veririm servise isterse 2 ayda gelsin
  • ekran eğri ne demek yaw. böyle şey mi olur 1500 lira veriyorsun.
    arkadaşlar galiba tr ye 2. kalite cihazları yolluyorlar...

darty de de bu tarz şikayetler duymuştuk. yok kasadan dışarı ışık sızıyor filan, hiç olacak işler değil yani...
    tr ye refurbished ürünlerimi kakalıyorlar anlamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: laserss

ekran eğri ne demek yaw. böyle şey mi olur 1500 lira veriyorsun.
    arkadaşlar galiba tr ye 2. kalite cihazları yolluyorlar...

darty de de bu tarz şikayetler duymuştuk. yok kasadan dışarı ışık sızıyor filan, hiç olacak işler değil yani...
    tr ye refurbished ürünlerimi kakalıyorlar anlamadım...

Bende katiliyorum hocam anlamadim gitti...
  • doğru söylüyorsunuz bu forumda geznirken hiç yurtdışından gelen iphonelarda takılma olduğunu görmedim öyle olsun apple öyle olsun steve jobss
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.