Şimdi Ara

iPhone Toplamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube da gördüğüm şu video üzerine iki gündür gaza gelmiş durumdayım ve ilk parçalarımın siparişini AliExpress üzerinden verdim. Bir iPhone 7 olacak, bütün parçaları bir seferde almak yerine birkaç aya yayıp alacağım ve konuyu da elimden geldiği güncelleme çalışacağını. mantıken bakınca bütün parçaları bir araya getirince çalışmaması için bir sebep göremiyorum. Ama aklıma takılan bir nokta var o da IMEI ben bu telefonun IMEI kaydını yapabilecek miyim?

TRY 122.25 | Yüksek Kalite Için iphone 7 7G veya 7 Artı ile Flex Kablo Geri Konut Tam Meclisi Pil Kapağı Kapı Arka Orta çerçeve Şasi
    s.click.aliexpress.com
    TRY 122.25 | Yüksek Kalite Için iphone 7 7G veya 7 Artı ile Flex Kablo Geri Konut Tam Meclisi Pil Kapağı Kapı Arka Orta çerçeve Şasi
    https://s.click.aliexpress.com/e/XnjYBrck7

122 liraya içersinde şarj portu, ses düğmelerini flex kablosu ve titreşim motoru bulunun mat siyah kasayı aldım
    TRY 11.99 | 1 Set için iPhone 7G 7 Artı LCD kulaklık ev düğmesi Aksesuarları Içinde küçük metal parçalar Tutucu Braketi Kalkanı plaka seti Kiti
    s.click.aliexpress.com
    TRY 11.99 | 1 Set için iPhone 7G 7 Artı LCD kulaklık ev düğmesi Aksesuarları Içinde küçük metal parçalar Tutucu Braketi Kalkanı plaka seti Kiti
    https://s.click.aliexpress.com/e/oiKsA7vwT

13 liraya montaj için gerekli malzemeleri ve vidaları aldım

Bu aylık bu kadar önümüzdeki ay LCD ve LCD montaj elemanlarını almayı planlıyorum ama IMEI problemine çözüm bulabilirsem, bulamazsam artık bu parçaların üstüne bir bardak soğuk su iyi gider :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazılım? :D iOS, Apple tarafından lisanslıdır. Büyük ihtimalle çalışmaz. Orijinal iPhone anakartı bulmak gerekir, aldığın anakartta iCloud hesabı varsa geçmiş olsun.
  • Android yüklersin artık içine

• Mesajdaki videoyu izlediniz mi? Adam iPhone anakartı takıp kullanıyor. Haziran'da geçilen siparişlere PTT el koydu gibi bi şey okumuştum sanırım gelmeyecek kargolarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni iphone ve icloud
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.