merhaba arkadaşlar iphone sözleşme hakkında birşey sormak istiyorum..
turkcellin sayfasında küçük pakette gold müşteri olabilirsiniz diyor.. müşteri hizmetlerini aradm gold üyelik iphone ile 2008in sonuna kadar kullalabilir dedi.. ama türkcellin sayfasında böyle bir kısıtlamadan bahsedilmiyor.. sadece hafta sonları bedava konuşma 31.12.2008'de kadr kullabildiği yazıyor.. yani böyle bir kısıtlama olsa turkcell açıklama olarak yazması gerekir diyo düşünüyorm.. telefonla çok konuşan biri deilim bir ardakaşın gold aboneliği var onun hattına almayı düşünüyoruz.. gold abonelik ücreti 72,7ytl.. iphone aylık 91 ytl. aradaki fatura farkını ödeyip telefonu ben kullanıcam.. malum öğrenciyiz o kadr para veremem telefona.. yani bu benm düşüncem acaba bu şekilde sahip olabilir miyim telefona yoksa bu sadece hayalmi
bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadşlar yardımcı olabilrmi lütfen..
444 0 535 ara en ince ayrıntısına kadar sor
dostum gold müşteri numarasını ara detaylı bilgi iste bizede cevabı anlatırsan seviniriz
gold müşteri numarası 0532 7587878
quote:
Orjinalden alıntı: karantina61
dostum gold müşteri numarasını ara detaylı bilgi iste bizede cevabı anlatırsan seviniriz
gold müşteri hizmetlerini aradm arkadşn telinden.. telefondaki bayan 2009a kadr gold aboneliği kullanabilirsinz dedi.. sonra normale dönücek gibi bişeyler söyledi.. ben tam anlayamış yada anlatamamış olablirim.. tekrar arayıp ayrıntılı bilgi isticemm..
quote:
Orjinalden alıntı: xtreme_boy
quote:
gold müşteri hizmetlerini aradm arkadşn telinden.. telefondaki bayan 2009a kadr gold aboneliği kullanabilirsinz dedi.. sonra normale dönücek gibi bişeyler söyledi.. ben tam anlayamış yada anlatamamış olablirim.. tekrar arayıp ayrıntılı bilgi isticemm..
Arkadasın bu anlasmayı kabul ederse kacırma derım; ama isin bir de farklı yanı var.
"Gold paketinizdeki her yöne 600dk'nın fiyatı KDV dahil ÖİV hariç 60 YTL'dir. Tüm vergiler dahil fiyat 72,7 YTL’dir"
yani arkadasin 72.7 YTL'ye 600 dakika konusrken bundan sonra 91 YTL ye konusacak ve gercekten 31.12.2008'de hafta sonu 2000 dakika bedava
gorusmeden yararlanamıyacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: iphone3G
quote:
Orjinalden alıntı: xtreme_boy
quote:
Arkadasın bu anlasmayı kabul ederse kacırma derım; ama isin bir de farklı yanı var.
"Gold paketinizdeki her yöne 600dk'nın fiyatı KDV dahil ÖİV hariç 60 YTL'dir. Tüm vergiler dahil fiyat 72,7 YTL’dir"
yani arkadasin 72.7 YTL'ye 600 dakika konusrken bundan sonra 91 YTL ye konusacak ve gercekten 31.12.2008'de hafta sonu 2000 dakika bedava
gorusmeden yararlanamıyacaktır.
dostum unuttuğun mesele var 600 dakika 150 dakikaya iniyor en küçük pakette