Selam Arkadaslar.... Size ilginc bir olay anlatayim.... Dun Turkcellden bir iphone aldim ve aksam kurcalarken evden kablosuz internete baglandim ve biraz surf yapiyim dedim. Iphonun ana ekran menusundeki YouTube ikonu gozume carpti ve tikladim. AAAA birde ne goruyim browserdan acilmayan Youtube (Mahkeme Karari Ile) birden bire o kisayol ikonundan acildi va catir catir herseyi gosterdi. Yani ben anlamadim Turkcell mahkemeden imtiyazlimi acaba...?:mad:
iyi ya, daha ne istiyosun?
quote:
Orjinalden alıntı: İtfayeci
iyi ya, daha ne istiyosun?
benim istedigim birsey yok... onemli olan ulkenin kalani bu haktan yararlanamazken bu haksizliga istemeden ortak olmam kotu.. Haksizlik yapilmasin
iphone, Youtube-Mobile diye farklı bir sisteme baglanıyor diye biliyorum.Ondan olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: ozngltkn
iphone, Youtube-Mobile diye farklı bir sisteme baglanıyor diye biliyorum.Ondan olabilir
Aynen öyle
iPhone üzerindeki Youtube uygulaması youtube'a apple üzerinden proxy ile baglandigi icin (ayrica TT'deki beceriksizlerinde katkisiyla) baglantida problem yasanmiyor. Bu yeni birsey degil, ilk iPhone'da da durum böyledi. Forumu takip etmek lazim biraz ..