Şimdi Ara

iPhone' u aldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aldım almasına ama gece gece ayar oldum...

os 3.0 yüklü idi.. 3.1 henüz kırılamadığından update etmeyeyim dedim..

purplera1n' i çalıştırdım, recovery mod' da geçtiği yani purplera1n' de running dediği yerde işlem sonlandırıldı dedi.. makine recovery' de kaldı.. geri açılmadı...

itunes' da hiç bir şekilde 3.0' ı tekrar yükletmedi. hosts dosyasına müdahale ile server' a ulaşmama falan işe yaramadı.. sonuçta 3.1' d ekaldım.. ve 3.1 jailbreak bekleyecem..

downgrade' in başka metodunu bilen varsa yardım etsin lütfen..

• Büyük ihtimalle beklemek zorundasin..
    :(.Hayirdir Unlock filanmi etmek zorundasın..
    Yoksa jb siz 3gs 3.1 gayet güzel bukadar hayatını zehir etcek bi hususa rastlamadım ben.
  • şahsen 2g kullandıktan sonra 1 yıl askere giderken sattım, dün geldim bugün aldım iphone 3gs bir tane..

her zaman savunduğum gibi jbsiz iphone iphone değildir...

unlock' a gerek yok, fabrika unlock cihaz ama jb şart...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopar -- 19 Eylül 2009; 3:29:58 >
  • JB siz iphone hiç birşeydir.
  • eğer 3.1 e yükseltmediysen jb leyip unlock yaparız onu dün bendede aynı sorun vardı şimdi fıstık gibi çalışıyor
  • 3.0 yüklettirmedi. daha önce hiç jailbreak edilmediği için cydia' nın cache server' ında hiç bir bilgi yok, bundan ötürüde cydia cache server metodu ile 3.0' ı yükleyemedim.. hep 3002 hatası aldım.. seve seve kullanabilmek için 3.1 yükledim. şimdi yeni versiyonu bekliyecem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.