Bildirim
iPhone'um bozuldu!
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
restore ettin mi -
OLMUYOR KI EDIYIM ! -
kardeş kapanıyor mu telefon?! home+power tuşuna kapanana kadar bas... kapandığında bırak telefonu hbr ver... eğer zaten hallettiysen sıkıntını sorun yok ;) ve eğer halledemediysen hala iLiberty+ programını indir (iLiberty'nin üstüne tıkla... download et en üstte here yazan yerden).... Ziphone'u bırak...
o dediğin satır gözüküyor hala deil mi? önce telefonun usb kablosunu da çıkar... bilgisayara bağlı olmasın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 11 Nisan 2008; 14:17:43 > -
yardımcı olcam ama yok olmuşsun... gelince mesaj at... ve iLiberty+'i yükle... -
arkadaşına ne yaptın? canın saolsun demedin heralde -
Aynı problem bendede var, önce repair needed yazısı çıktı, sonra restore yaparken ufak yeğenim ( çoğunun başında var heralde böyle tatlı bir bela) kabloyu çekti, şimdi ne restore yapabiliyorum ne de recovery mod dişında başka birşey, kitlendi kaldı alet.
Denediğim yöntemler:
ziphone 2,5 ve 3,0 ( refurbish bile çalışmıyor,normal moda dönmüyor, activate jailbreak zaten iptal),
iplus (bi ara başladı çalışmaya sonra o da takıldı kaldı, error)
iliberty (zaten recovery modda hiçbişey yapamıyor, yinede dene diyorum birsürü matrix yazısı ekranda ve sonuç sıfır),
itunes( restore da error veriyor,shift ile restore yine hüsran)
lütfen biri yardımcı olsun,dünden beri kafayı yedim, neyaptıysam olmadı, bir sitede total commander diye bir programla iphona data yollayarak yapanlar olmuş, yabancı bi site tamda anlamadım gerçi, o programda telefonu görmüyor,
yeni başlık açmak istemedim,umarım ilgilenen birileri çıkar,teşekkürler.
-
Arkadaşlar çözüm bu linkte... -
Denedim şimdi, yine olmadı, iLiberty de dfu modunda kablo çıkar tak olayı olmadı, ekran rengi kırmızı oldu ve yine kablo işareti, anlamadım gitti valla, telefon iyice kafayı yedi gibi. -
arkadaşlar bi şekilde defalarca deneyin dfu moduna alın ziphone 3 kullanmayın ziphone 2.6 ile kırın tabiki önce restore
ben defalarca denedim sonunda dfu ya geçti -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X