Şimdi Ara

iphone um bozuldu...yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • klavyenin alttan ikinci satırındaki harflere dokununca işlem yapmıyor. yani o satır da dokunmatik çalışmıyor. bu diğer işlemler içinde geçerli. kapağını açarken bi yerlere zarar verdim sanırım. anlayan varmıdır bu durumdan. neresini bozdum....

• forumdan halledilecez bşi olduunu sanmıyorum
    kendilerini iphone teknik servisi sanan yerlerden birine götürmek zorundasın :(
  • evt birisine götürmek gerekicek,
    en azından neresinde bi şey yapmışımdır, anlayan birisi söleyebilir mi?, sadece bi satırda sorun var gibi diğer bölgelerde dokunma çalışıyor. ekranı parçalamışlar sanırım bölgelere bende bi bölgesinin bağlantısını mı kopardım, yazılımsal değil sanırım hard reset çektim bi kaç kere yinede düzelmedi. donanımsal reset çekilebiliryor mu acaba??
  • senin iş ciddi gibi
    senin problemin gibi bi problem daha duymuştum o telefonu düşürmüştü sadece sağ alt köşesi çalışmıyormuş. forumda ararsan bulursun belki. O sorununa çözüm bulmuşsa sana yardımcı olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbs02

senin iş ciddi gibi
    senin problemin gibi bi problem daha duymuştum o telefonu düşürmüştü sadece sağ alt köşesi çalışmıyormuş. forumda ararsan bulursun belki. O sorununa çözüm bulmuşsa sana yardımcı olabilir

kısmi felç yani [8D

şaka bir yana geçmiş olsun.Teknik servis ancak bakabilir..ama ekranın ince kağıt gibi malzemeden yapılmış bir iletken kablosu var..onu veya karta lehimli olan kısmı zedelenmişl olabilir..veya ekran dan gelen iletkenler karta soketle oturuyor. o soket tam oturmamış olabilir..
  • bu arada telefonu yerede düşürmüüştüm kapağı açtıktan sonra
    sanırım o zaman oldu
  • Arkadaşalar;

Şunu belirtmeden geçemiyecegim sim kartsız kullanmak veya başka birşey icin cihazın icini açmayı hiç degilse bilgili bir kişi tarafında yapın fot. görünmesi cok kolay ama iş yapım aşamasına gelince cok daha zor oluyor ama arkadaşım gerçekten geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 99% sokettir ,

sketces denen cizim programini yukle ve parmaginla yukarindan asagi rastgele ciziklerle ekrani kontrol et ..

bak bakalim tam kusursuz dikdortgen olusturacak bir hasar alani mi mevcut , yoksa belirli bir bolgede bulut tipinde mi ?

sonuclari yaz
  • henuz kırılma aşamasında kaldı, herhangi bi program yok içinde,
    jailbreak.com yazabilsem deneyebilirdim,
    bu soket nerdedir benim yapabileceğim bi şey varmıdır söküp taksam filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mscee -- 27 Ocak 2008; 12:37:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.