Şimdi Ara

Iphone uma su döküldü, saçmalamaya başladı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sağolsun bi arkadaşım sayesinde telefonuma su döküldü. Hemen kuruladıktan sonra sesinde problem oldugunu farkettim. Kapatıp açınca düzeldi ama bu sorunu gunde en az 1 kere yapmaya başladı. Ayrıca şarja taktığımda yada usb le bilgisayarıma bağladığımda "bu aksesuarla sarj etme desteklenmiyor" hatası alıyorum surekli. ama tekrar takınca düzeliyor. sizce ne yapmalıyım??

• Pirincin içerisinde bekletin 2-3 gün diyeceğim nemi alması açısından ancak paslanma olmuşsa olmuştur zaten bir süredir kullanmışsınız sanıyorum aktif olarak..

garantili miydi cihaz ?
  • pirinci ben de duydum ama uygulamadım malesef. evet turkcellden kontratlı aldım daha 10-11 ay oldu
  • Benim arkadaşta su dolu leğene düşürdü pirinçte beklettik 3 gün suan eskisi gibi çalışıyor bı problemi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun öncelikle. Garanti kapsamına girer mi bilemem ama (malumunuz sözde garantili cihazlar garantisiz aslında) arkadaşlarında dediği gibi pirinç dolu kavonoza atıp bekleyebilirsiniz 2-3 gün. Eğer düzelmezse bi Turkcell'e gidim derim.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.d@y

Benim arkadaşta su dolu leğene düşürdü pirinçte beklettik 3 gün suan eskisi gibi çalışıyor bı problemi yok

o üç gün boyunca telefonu açtınız denedinizmi çalışıyormu diye acaba?
  • Yok sudan çıkarıp direk koyup pirinçe 3 gunün sonunda çıkarıp kullandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok saçma bir soru olucak ama pirinçli kavanoza koyduktan sonra kavanozun ağzını kapatalımmı ? :)
  • :D kapat
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinakinci

çok saçma bir soru olucak ama pirinçli kavanoza koyduktan sonra kavanozun ağzını kapatalımmı ? :)

Kapali olmasi daha iyi bence. Cunku pirincler nem cekiyor, havadakini cekmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinakinci

çok saçma bir soru olucak ama pirinçli kavanoza koyduktan sonra kavanozun ağzını kapatalımmı ? :)

Kapali olmasi daha iyi bence. Cunku pirincler nem cekiyor, havadakini cekmesin.

mantıklı sağolsun.Allah'a şükür öyle bir problem başıma gelmedi ama ne olur ne olmaz bilelim ki bela başımıza geldiğinde bilinçli davranalım.
  • Pirinç olayı nedir ya ? Nasil bekletiyorsunuz pirinçte ustune mı koyuyoruz yoksa pirinç dolu bişeyin icine daldiriyor muyuz ? Aklımızda olsun yani
  • Hocam aynısı başıma geldi ben linkteki gibi çözmüştüm bir dene istersen:

iPhoneda cihaz uyumlu değildir sorunu ve çözümü
  • arkadaşın yaşıyormu :P

pirince koyman iyi gelebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.