Arkadaşlar iPhone 3g yada olmadı 2g almak istiyorum ırak erbilde yada tahran da suriyede ki fiyatların dan haberdar olan varmı google da arattım ama bulamadım...Buralardan getirme sebebim de sürekli oralara giden tanıdıklar var pasaporta işleyip getirebiliolarmış sanırım... BURALARDAKİ FİYATLAR NELERDİR ?
Tanidiklara bi sor bnce sen...
Bir arkadaştan duymuştum. Orada alıyorsun fakat tamir yeri olmadığı için, ucuza satılıyor. Bozulduğu zaman tamir edilemeyeceği için adamlar ucuzdan satıyorlarmış. Ancak büyük yerlere getirip tamir ettirebilirsin. Ama orada alıp, buraya getirilebilir tabi. Burada bozulursa tamir de ettirebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: enesaygün
Bir arkadaştan duymuştum. Orada alıyorsun fakat tamir yeri olmadığı için, ucuza satılıyor. Bozulduğu zaman tamir edilemeyeceği için adamlar ucuzdan satıyorlarmış. Ancak büyük yerlere getirip tamir ettirebilirsin. Ama orada alıp, buraya getirilebilir tabi. Burada bozulursa tamir de ettirebilirsin
benim düşüncem de aynen bu zaten ama işte ordaki fiyatlar ne bilemiorum bilginiz var mı peki ? Nekadara getirtebilirim kaça patlar bana ?