Adamın yorumlarına baksanıza hocam, sıkıntıları var galiba, tek doğruyu kendi bilgileri sananlardan, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İphone varken bir insan neden android kullanir? (3. sayfa)
-
-
Yillardir andoir kullaniyorum hic virus girmedi, kimse kart bilgilerimi de calmadi. Cok merak ediyorum zamaninda android telefonunuz varken ne ariyordunuz internette
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışında S22 ultra daha pahalı ancak Türkiye'de ABD ve Çin menşeli ürünlere ekstra vergi var, o vergi yasasından sonra Apple bir zam yaptı şu an S22 ultra'nın 1.5 katı gibi bir civara satılıyor.
Ben de aslen 512GB Iphone 13 pro max alacaktım ama zamlardan sonra 39.000TL oldu, 512GB S22 Ultra ise almaya karar verdiğim tarihte IP 39k iken 25.000tl gibi bir rakama alınabiliyordu.
Yani arada tam 14.000tl fark vardı 2 telefon arasında. Türkiye'de bu fiyat farkıyla Iphone almak kesinlikle mantıklı değil, aynı fiyat olsaydı tercih edilirdi ki ben de ederdim. Marka fanı değilim,
bazı telefonlarım IOS bazıları Android/Samsung olmuştur. Önceki telefonum Android olduğu için(S6 edge+ 7 sene kullandım) bu sefer IOS tercih edecektim ancak kısmet değilmiş.
Karşılaştırmalı incelemelere bakarsanız üstüne +14k vermeye değecek bir fark kesinlikle yok 2 telefon arasında.
-
Kimse Merak etmesin bilgilerinizin çalınması için yemeksebedi ebevlet filan kullanmanız yeterli hatta oy kullanacak seçmen olmanız bile yeterli TR de her zaman var güvenlik problemi.
-
Yanina adam arama dostum bi diyeceğin varsa kendi özünle söyle :) agir betalik yapiyorsun suan max copdroidci
Nerden biliyorsun calinmadigini? Bilemezsin hic bi zaman cunku android kullaniyorsun iphone kullaninca calinmayacagindan emin olma rahatligi kafadan 500 dolar eder
Senin gibiler yüzünden kullanir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam tersine android varken neden ios kullanılır?
Yurtdışı için özellikle Amerika için yerli marka olduğundan fiyatı Amerika dışı ülkelerin cihazlarına göre uygun ve verilen paraya göre alınan faydanın yüksek olmasından dolayı ios alınır.
İçerik üretici iseniz ios alınır.
Profesyonel çekim yaparsınız amatör çekim yaparsınız ses görüntü işlerseniz verdiğiniz paranın mislisini kazandıracak ise iOS alınır.
Eko sistemin tamamına yakinina sahip olacak iseniz ios alınır.
Bunlar dışında ki iOS alımlar tamamiyle keyfi ve birilerine hava atmak içindir .
Neymiş sosyal medyada kaliteli fotoğraf sadece iOS ile çekilenmis.. ee sana ne faydası oldu? Kaliteli paylaşım yaptın cebine para mı girdi?
Çok hızlı çok güvenliymis.. ee çok mühim iş insanı bir şeyler üreten birimisin hızlı olması sana ne gibi büyük getiri sağladı?
Nasıl birisin ki oo çoook güvenli!! cihaza ihtiyacın var ( icoud skandalları falan)
Gelir elde etmenin dışında kalanlar android alır.
Elma logosunu çevirip masaya koyarak Çaka satmak istemeyenin ios ile işi olmaz.
İos alacak kişinin o cihazla işi olmalı ipad i ile imaci ile macbook ile top yekün sistem ile işi olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 29 Temmuz 2022; 10:49:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cok cins insanlar var adam konuya binsayfa mesaj yaziyor cevap vermeyeyim diye de engelliyor beni jejskskskdkdkdk gunluk hayatta sokaga cikmayan tayfa bu heralde fjdjsjksmssk
İlk baştaki tespitlerin yanlış olmuş hocam androidde de güvenlik gayet yüksek gerek kendi tarayıcısında olsun gerek app storeda olsun. Android daha çok özgürlük sunuyo dışardan korsan uygulama da telefona atabiliyosun işte o zaman güvenliği kendin kırıyosun yani kullanıcının eline bırakıyo o seçeneği. Kasma olayları da bahsettiğiniz gibi 1sene dolmadan olan şeyler değil android işletim sistemi çok ram tüketiyor eski modellerde donanım olarak yetersiz kalıyodu ama yeni modellerde 6gb 8gb ramler olduğu için eskiden olduğu gibi çabuk kasma donma olmuyor 4yıl fln rahat kullanılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşyerinden iphone 11 verdiler, sadece 2 hafta dayanabildim. Samsung m52 aldım, düşünün bana bedava verilmesine rağmen 14 bin liralık telefondan 5 bin liralık telefona geçtim, çokta memnunum.
Daha önce de bu gibi konular görüyordum da hiç iphone kullanmadığımdan iphone'ları iyi bişey sanıyordum. Meğer sadece gösterişe alınıyormuş. Yazdıkların neredeyse hepsi gerçekdışı..
Sen iphone alarak attığın havadan yediğin kazıktan memnunsundur, ben ve benim gibiler işleve- fonksiyonelliğe bakar. boşverin isteyen istediğin kullansın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 31 Temmuz 2022; 23:6:15 > -
android kullanıyorum çünkü bir telefona bir araba parası vermeye niyetim yok. ve evet, apple daha güvenli çünkü sen telefonun sahibi değilsin, telefon senin sahibin
-
Sakin ol olum tamam hadi gidin birbirinize mp3 yollayin bluetoothtan
Yine kavga başlamış. Az sakin olun abi her iki tarafın da artıları eksileri var ama android tarafının amiral gemileri ile iphone cihazlar arasında performans olarak pek fark olduğunu düşünmüyorum. Uygulama stabilliğine önem verenler iOS kullansın altı üstü her sene 3-5 cihaz çıkıyor yazılımlar çok optimize o yüzden. En basitinden S22 ultra'da exynos snapdragon fark etmeksizin COD Mobile, PUBG falan 90-120 fps oynayamazsınız (oynanır da çok uğraştırır config editleme mod yükleme vs.vs.) , GPU kaldırır donanım müsait aslında ama adamlar uğraşmıyor 50 tane snapdragon 8 gen 1 cihaza ayrı ayrı optimizeye. iPhone 13 pro - pro max çıktı 3 aya 90 fps güncellemelerini aldı mesela çoğu oyunda. Ben şu an 13 pro max 512gb kullanıyorum, önceki cihazım S21 ultra idi, öncesi iphone xs, öncesi galaxy note 8, öncesi iphone 7 vs.vs. böyle karışık gider. Uğraşmayı seviyorum ve android tarafının amiral gemileri de üzmedi beni hiç. Muhtemelen sonraki cihazım da S23 ultra olacak eğer yine snapdragon gelirse türkiye'ye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 29 Temmuz 2022; 11:51:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X