< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İphone varken bir insan neden android kullanir? (4. sayfa)
-
-
o kadar madde arasından sadece bunu mu anladınız hocam? ben de stabillik konusu yüzünden ios'u savunuyorum ama sizin bu savunma tarzınız aşırı yanlış. üstteki arkadaş gayet yerinde özelliklerden bahsetmiş. özellikle custom rom olayının ios'ta da bulunmasını isterdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seni çılgın ergen üst düzey bir tartışma konusu açmışsın yine 🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Premium segment androidler kasmıyor 5 sene boyunca
Arkadaş muhtemelen liseli bile değil. Konusuna yorum yazıp boşuna popülerlere taşımayın.
Aynı şekilde bende de s10e var. Alttaki arkadaşa katılıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diktatör58 -- 29 Temmuz 2022; 18:10:27 >
Hayal kurmak guzeldir ama biraz da gercekci olması be brom
Android daha samimi ve sıcak, iPhone masonik ve soğuk, aynı zamanda Apple Samsung gibi fiyatlandırma yapmadığından çok itici geliyor elması fan boy'ları müşteri kitlesi çer çöpü. Ekstra donanımı pahalı fiyattan satması da mide bulandırıcı, başıma bir iş gelmeyecekse Steve Jobs'ı da sevemedim zaten...
Samsung telefonlar ve Google Android yazılımı emekleme dönemini resmi olarak geride bırakmış oldular, ekran konusundaki eleştirinize katılmakla beraber üst serileri Samsung Shop'larda incelemenizi tavsiye ederim, aşık olacaksınız
iPhone bir süre sonra "sakil" ve kıllı geliyor insana...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şu üniversite yerleştirme sonuçları açıklansaydı da rahatlasaydık forumca…
android eski android değil bruh , özellikle orta ve üst cihazlar iş görür, fiyatları düşük olmak şartıyla
-
Fiyatından dolayı android tercih ediyor olabilir mi? 2019'da piyasaya çıkan iphone 11 15 bin lira. Şimdi tekrar soruyorum fiyatından dolayı tercih ediyor olabilir mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet İOS androidden çok çok iyi. İyide bu anlayana veya önemseyene iyi, eline günde telefonu 10dk alan biri için çok önemsiz bir konu. E insanoğlu önemsemediği bir konudada gider ucuz olanı alır. Mevzu bu kadar basit.
İos alan yüzde 99 hava için yüzde 1 kullanmak için alıyordur.
Android alan parasına göre kullanacağı cihazı alıyordur, mantıklıdır, şımarık değildir, hava yapmaz.
Elinize sağlık, son cümle her şeyin özeti olmuş.
iphone yaaa diyen iphone kullanıcılarının çoğunluğu telefonunun özelliğini bilmeyen bir kitle, iphone 13 pro'ya gelen yüksek yenileme hızı bir devrim iphone için, ama bilen fark eden yoktur bile
-
Son oluşturulan konular altında görüp merak etmiş olma ihtimalimi düşünememiş olman yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchmuTzReqaLx -- 30 Temmuz 2022; 9:9:13 > -
İtiraf ediyorum Sadece telefonun ne dediklerinde İphone demek için İphone aldım
-
Ipad ve Iphone sahibi olarak Apple pismanliktir. Bir alet bukadar mi kullanici dusmani olabilir arkadas.
-
Mu ayrı
Nasil bi sorun yaratti sana?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X