Şimdi Ara

İphone varken bir insan neden android kullanir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
9.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yasim 27 uniden mezun olali yillar oldu dostum sen rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde bulamayan kargocu kullanıcısına yanıt

İste 3 sene once almis olsaydin 7300 tlye suan telefonun iki katindan fazla degere binmisti ;) en az 10bine satardin suan temiz kullansaydin. Hem 0 al hem 3 sene kullan ustune 3 bin tl kara gec hala yok iphone pahali da şöyle de böyle

• * Ipad cok yavas sarj oluyor, arayuzu kotu, hizi ile ilgili sorunum yok ama insanin kullanasi gelmiyor cok kotu arayuzu var

* Iphone tabiki yavaslamaz zaten alet yavas geliyor, SE var ilk gunde yavas 2 yil sonrada yavas, arayuz yine berbat insani cileden cikartiyor, sarji cabuk bitiyor.

• genç muallim G kullanıcısına yanıt

Olum cidden iphonela hava atilacagini dusunecek kadar zavalli misiniz djdjdjfjdjdn

• unforgiven1127 kullanıcısına yanıt

Arayüzünün nasil birsey oldugunu en basindan bilerek almissin simdi gelmis arayuz kotu diye agliyorsun. Adam bir de iphonea yavas dedi   Buna en agir androidci bile kardes abartma der  

• Daha once Apple kullanmamistim satin alana kadar. Hadi Apple olsun dedik aldik, birdaha almam tabiki.

Cok abartiliyor belkide cok para verildigi icin insanlar oldugundan daha iyi gosterme egilimindeler bilemiyorum.

Ikisinide kullanmiyorum suanda bir kenarda duruyorlar, tablet olarak Lenovo telefon olarakta tekrar Samsung aldim.

Aglanacak bir durum yok bence ortada ben begenmedim begenen alir kullanir.

• unforgiven1127 kullanıcısına yanıt

Samsungun ceosuna sorsan o bile

tablette appledan başkası yalan der ama cok yetkili bi abiye benziyorsun sen begenmediysen kötüdür

• ilerde işe girer ve param olursa kesinlikle iphone alacagım.

•   

• Android neden ?

Snes

Dolphin emu

PSP

PS1

Mame

• İki aylık iPhone 11 deneyiminden sonra oneplus 9 pro ile Android'e tekrar döndüm . İOS içinde her şey olan lüks bir hapishaneden farksız. Kullanırken içime daral geldi. Sadece iki ay tahammül edebildim.

• The fappening iphone sızıntısını unutmadık
    Güvenlikmiş pehhh

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amatörler için iphone

• Akıllı telefon sadece Apple olsun. Rekabet olmasın. Apple’da 13 Pro Max 10 bin dolar desin. Ne yapacaksınız. Rekabet son kullanıcı’ya yarar.
    Kimi adama bedava 13 Pro Max verirsiniz kullanmaz. Kimi adama da S22 Ultra bedava verirsiniz gider elindeki iPhone 8’i kullanır. Ben tablet ve telefon olarak hem Android cephesini kullandım hemde Apple cephesini, dönem dönem değişkenlik gösterdi.

Ben kendimi Android’e daha yakın hissetmeme rağmen Apple çöp demiyorum. Fanboy değilim. İsteyen istediğini kullanır. Telefon, tablet veya laptop statü sembolü değildir. Birde ölümüne savunmuyor musunuz? Bunu hem Android hem Apple için söylüyorum. Hangisini beğeniyorsanız onu kullanın. İki tarafında birbirine göre avantajlı olduğu kısımlar var. Hiç derdiniz yok mu? Konu Apple ve Android olmuş. Ne diyeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone iyi bir telefon, apple ekosistemini kullandığım için benim için fazla hayat kolaylaştırıcı.

Ama çıkıpta androidte ne buluyorsunuz demek farklı bir durum, kendine göre açık kaynak kodlu olmasının bir çok avantajı var. Yaptığınız işe ve kullanım amacına göre değişir.

• Örnek ben, iphone 6S ten xioami note11S e geçtim 1 ay önce. iPhone kalitesine alışınca diğerleri çöp geliyor. İnşallah yakın zamanda tekrar kavuşacağız

• iPhone'a 10 gün ancak dayanabildim.
    Asıl soru android gibi ucu bucağı açık bir işletim sistemi varken insanlar nasıl iPhone gibi basit bir telefon kullanır ?

• İş için iphone7 kullanıyorum, yıllara güzel meydan okuduğunu söyleyebilirim. Onun dışında yok daha güvenlidir yok veri sızdırılamaz falan geçelim bunları, bu gözler vakti zamanında icloud sayesinde kate upton'ın memintolarını gördü.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.