Şimdi Ara

İphone varken bir insan neden android kullanir? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
9.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • androidde herseyin sahtesini indirip kullaniyorum soyleyeceklerim bu kadar 6 7 yildirda biseyim calinmadi cirpilmadi viruste bulasmadi tum banka uygulamari da mevcut

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Parası yoktur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şirket android telefon verdiği için

• Birisi konu hortlatmis herhalde dedim, meğer konu yeniymis. 10 yıl önce yapılan tartışmalar geldi aklıma güzel nostalji oldu lise yıllarıma döndüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taha178 kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Kimi telefonlarda grapheneos lineageos gibi açık kaynak kodlu custom romlar kurabilme özgürlüğü

İyi güldüm sabah sabah. Özgürlük mü mecburiyet mi? Gerçekten iyi bir custom rom varken kim uğraşır bunlarla

Neyse isteyen istediğini kullansın. 2022de hala bu konuların konuşuluyor olması komik. Ekranı bölüp bluetoothla mp3 göndermek istiyorsanız güzel özellik tabi bunlar. Bu arada eski bir iphone kullanıyorum ama yeni telefonum ucuz orta bir android olacak. Sebebi fiyat yoksa lineageosu filan çok sevdiğimden değil.

• En önemli etken fiyat. İos kullanıcısıyken telefonun bozulması sonucu, anroid seçmem de bu yüzdendir. Uygulama seçimin de, bilinçli davranak... hesabların çalınmasının önüne geçilebilir.

Apple iPhone 6S 32 GB Demo (Apple Türkiye Garantili)

Apple

7.999,00 TL

Samsung Galaxy A01 Core (Samsung Türkiye Garantili)

Samsung

2.720,00 TL

Segmentin düşük modelleri. İkisi ile de aynı işi göreceğim için neden.. pahalı olanı seçeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 30 Temmuz 2022; 10:29:6 >
  • Ben iPhone 13 aldım yeni. Android daha iyi. Netim bu konuda.

• İsteseler donunu indirip bir yerinden kan alırlar ruhun bile duymaz. Oku

www.documentcloud.org
    FTI Report into Jeff Bezos Phone Hack
    https://www.documentcloud.org/documents/6668313-FTI-Report-into-Jeff-Bezos-Phone-Hack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 30 Temmuz 2022; 10:42:2 >

• çağlar2323 kullanıcısına yanıt

Olmayacağı anlamına gelmiyor.

• Orta segment a53 veya note 10 pro tarzı bi cihaz alın gayet iş görür iphone u ya zenginler kullanıyor yada gösteriş yapmak isteyen fakirler kullanıyor

• Slim Charles kullanıcısına yanıt
    Bence zamlar gelmeden yeni telefon almaya bak.

• scapegoat111 kullanıcısına yanıt

Neden daha iyi? Onu da söyle bos bos android daha iyi diyip kacma

• Hersh H kullanıcısına yanıt

1500 liraya iphone 6s kayniyor piyasada bu kadar eahat yalan söylüyor olabilmeniz o kadar şaşırtıcı ki 5 saniyeli bir aramayla yalanin ortaya cikabilir bunu sen de cok iyi biliyorsun ama hic utanmadan bu yalani soyleyebiliyorsun cok ilginc brom

• taha178 kullanıcısına yanıt
    Aslında insanların neden iPhone tercih ettiğini özetlemişsiniz. iPhoneda standart olan her şey için androidde özel ekstra birşeyler yapmak gerekiyor. Aynen yazınızda özetlediğiniz gibi.

• :D Allah akıl fikir versin sana.

22 bin lira verdiğim telefonda spam mesaj engelleme bile yok. kişiselleştirmeye girmiyorum bile.

• 1- Güncel browserlardan herhangi birini kullansan bile sızıntı vs olmaz.
    2- Az biraz zekiysen hangi uygulamayı indereceğini anlarsın.
    3- Insta kullanmıyorum o yüzden bir şey diyemem.
    4- Şuan ki teli custom rom ile kullanıyorum batarya performansı ilk aldığım haline yakın. Teli alalı 3 yıl oldu
    5 - Kameram vardı,fotoğraf çekilmek için telefon alan birisi değilim.
    6- Performans olarakta kernel, vs sorunu çözebilir android tarafında.
    Android veya ios/iPhone kullanmak veya tek seçeneğinizmişçesine davranmak çok saçma, ilgi odağın paran hangisine uygunsa ona yönelirsin. Güvenlik anlamında Linux mobile var. Ubuntu touch, manjaro arch Fedora mobile var. Güvenliği ve gizliliği için yanıp tutuşan birisi telefon kullanmaz.

• İphone kullaninca insan kendini guvende hisseder.  

Bu ilk cümleden sonrasını okumadım. Sanırım sonrasında şiir filan okumaya geçmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 30 Temmuz 2022; 11:45:38 >
  • Huawei p30 kullanıyorum 3 yıldır piline dokunmadım bile ayrıca onu geçtim en ufak bir kasma donma yok iPhone 7 almıştım 8 ay dayanabildim. Bana sorarsan neden iphone yerine android kullanıyorlar düşüncesinden " neden iphone androidi mükemmele taşıyan bir firmayı batırmak için devlet destekli saldırılar yaptı" diye sormalısın...

• Kullandığın ana paranın değeri erimiş daha kârdan bahsediyorsun. O günün altın/TL dolar/TL euro /TL durumuyla bugünkünü karşılaştır bakalım paran ne kadar erimiş.

• ucuz oldugu için üstad :D

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.