Şimdi Ara

ıphone ve diğer tel.aralarındaki fark nedir yardımcı olabilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ıphone 4 almayı düşünüorum bildiğiniz gibi pahalı bir cihaz ortalama 2bin tl civarı.ama merak ettiğim konu şu bugün samsung wave II gibi nokıa n8 gibi ne bilim htc gibi telefonlard da aynı özellik hemen hemen var.yada ben mi öyle biliyorum?aralarında baya bir fiyat farkı da var bu konu hakkında beni aydınlatacak arkadaşlara şimdiden bolca tşklerimi iletiyorum.

• yıllardır macintosh/apple kullanan birisi olarak diyebilirim ki iphone en büyük farkı-aslında apple'in diğer markalara göre farkı- tamamen herşeyiyle uyumlu çalışması. Yani DENGE. Tamamen kendisine özgün donanim ve yazılım... Bu da bence kaliteyi getiriyor. Evet pahalı olabilir ama en ufak bir parçası bile özenle işlenmiş bir cihaz. Sistemi de aynı şekilde çökmeden göçmeden hızlı stabil bir şekilde çalışıyor. Uygulama magazası oyundan eğitime seceneklerle dolu (JB yaparsanız o başka bir dünya)

Yine de siz ihtiyaçlarınızı gözönünde bulundurun öyle karar verin. Çünkü her cihazın eksigi oldugu gibi iphone'nun da var. mesela internet çok yoğun kullanirim flash destegi lazim derseniz bu iphone da maalesef yok. (bana göre hiç önemli değil.)
  • paraya kıyın apple cihazlarından vaz geçmeyin. iphone'dan sonra hangi telefonu elime alsam işletim sistemi çöp gibi ve yavaş geliyor pişman olmassın
  • ifone babadır cep telefonu alodur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.