Şimdi Ara

İphone ve ipod kılıfları arasındaki fark ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar en başta bu konularda pek bilgili değilim. İpod touch 4 kullanıyorum Bel Klipsli Kılıf arıyorum ama bir türlü bulamadım :(
    Acaba Iphone 4 bel klipsli kılıf alsam kılıf ipod touch a uyarmı İpod ve iphone kılıfları arasında çok büyük bir fark varmı ? ne bilim kullaklık giriş yuvası aynı yerdemi bulunuyor falan filan ?
    şimdiden sıkıntı verdiysem özür ve yardımcı olmayı düşünen herkese bol bol teşekkür ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amenofis -- 13 Mayıs 2013; 1:44:49 >

• iPod touch 5 ile iphone 5 az da olsa uyuşuyor fakat ipod touch 4 apayrı bir tasarımı var. Ne 4 ile ne de 4S ile uyuşacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

iPod touch 5 ile iphone 5 az da olsa uyuşuyor fakat ipod touch 4 apayrı bir tasarımı var. Ne 4 ile ne de 4S ile uyuşacağını sanmıyorum.

Teşekkür ederim. Yurt dışındaki sitelerin birinden sipariş vericem sanırım türkiye bağlantılı hiç bir sitede bu tarz bir kılıf görmedim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amenofis -- 14 Mayıs 2013; 11:31:14 >
  • Kulaklık dedin de aklıma geldi.

Her yeri birebir uysa bile kulaklığı uymaz.

Çünkü kulaklık girişi iPhone 4/4S'te yukarıda, iPod Touch 4'te aşağıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 25 Mayıs 2013; 13:30:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.