Şimdi Ara

iphone ve linksys uyumsuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Linksys wrt54-gx4 kullanmaktayım, herhangi bir wifi alet ile sorunsuzca çalışamakta fakat konu iphone olunca çok nadir internete girebiliorum. Wifi bağlanıyorum ama internet yok, bazen oluyor fakat çok yavaş. SB5100 kablo modeme bağlı routerda. Bir anlaşmazlık var ipnone ile linksys arasında ama nedir. Ne önerirsiniz? İphonu static yaptım denedim baalanıor fakat gene stabil diil, bi girio bi girmio.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C3NkC3Nk -- 14 Mart 2008; 1:44:33 >

• Linksys WAG54GS kullanıyorum ve 1.1.4 versiyonlu iphone umla oldukça hızlı wi-fi bağlantısı kurabiliyorum. O sebepten sorunun genel olarak Linksys ten kaynaklandığını düşünmek doğru değil.
  • 1.1.4 nerede kırılıyor?
  • linksys ve iphone dhcp olaramı ayarlı?
  • şöylede bir problem oluyor genellikle, örn şu anda routerın 1m yanında duruyorum fakat sinyal 1/3 iphone ekranında görünen. şirkette bu routerı problemsiz olarak 4500m2 de kullanabiliorum normalde diğer cihazlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C3NkC3Nk -- 14 Mart 2008; 2:10:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: C3NkC3Nk

1.1.4 nerede kırılıyor?

Nerdeyse 1.2.0 gelicek kırmışlar :)

quote:

Orjinalden alıntı: C3NkC3Nk

linksys ve iphone dhcp olaramı ayarlı?

Evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 14 Mart 2008; 4:59:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Linksys WAG54GS kullanıyorum ve 1.1.4 versiyonlu iphone umla oldukça hızlı wi-fi bağlantısı kurabiliyorum. O sebepten sorunun genel olarak Linksys ten kaynaklandığını düşünmek doğru değil.

Bendede ayni modem var, sorunsuz hatta baya hizli internet kullanabiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi 1.1.4 yapim madem belki o zaman düzelir.
  • Eğer bağlantı problemi yaşıyorsan, ki.. bende bi ara yaşamıştım.

Modemini resetle ADSL kullanıcı bilgilerini gir ve modemi aktif et, sonra tekrar iphone ile bağlanmayı dene. Büyük ihtimal düzelecektir.
  • modem değil bu router, resetlemek ne kelime yeni firmware bile yükledim. Buna bağlı olan ise kablo modem, motorola sb5100. ne denediysem olmadı. şu an mesela nete giriyo ama hız çok düşük.. hat 4/1 mbit ama sanki 512/128 gibi. zate hız testi yapıncada dl düşük çıkıo ul ise 5kb/sec falan çıkıo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.