Şimdi Ara

Iphone x apple işaretinde kalma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonun hafızası tamamen dolmuştu bir iki uygulama falan sildim biraz hafıza da yer açım dedim telefon biraz yavaştı bugün sonra kapatım açım ondan sonra silmeye devam edim dedim ama şimdi telefon açılmıyor apple logosunda kalıyor açılıcak gibi oluyor sonra tekrardan sönüp tekrardan apple logusu geliyor , telefon yavaşladığından acaba 4-5. seferden sonra açılır mı ne yapmam lazım telefonu kapatamıyorum da ? itunes da görmüyor

• Uğraşmayın appstore randevu alıp götürün. Garantiniz bu yüzden var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhatsn -- 10 Kasım 2019; 16:25:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim haklısın ama herkes istanbulda yaşamıyor garantiye gitmek o kadar kolay olmuyor neyse ben sorunu çözdüm yine anlatım

Asıl sorun telefon sürekli reboot yapıyordu apple logosu tam kalkıyor açılıcak diyorum tekrardan apple logosu geliyordu home tuşuna yaklaşık 1 dakika kadar basılı tutunca dfu moda aldı ve itunes üzerinden güncellemeye çalıştım fakat 13.2.2 de hata verdi bende ipsw olarak 13.2 indirdim ve onu yükleyerek güncelledim veri kaybı olmadan telefonu kullanmaya başladım inşallah tekrar olmaz . olan arkadaşlar da bu şekilde çözer umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.