Arkadaşlar telefonumun garantisi biteli 2-3 ay oluyor arabistandan almıştım, dün spor salonundayken kulaklıkta şarkı bir anda durdu dedim noldu buna.Telefonu cebimden çıkarttım bir de ne göreyim ekranın tam ortasında iki tane yeşil çizgi.Telefonu 1 kez yere düşürmedim, su ile temas etmedi bişey olmadı.Ne yapıcam şimdi ben garantiside bitti telefonu satma arefesindeydim şuan şoktayım.Önerilerinizi bekliyorum.
Geçmiş olsun, benim garantisi içinde benzer sorun olmuştu ve cihaz değişimi yapıldı. Cihaz değişimi kararı öncesi ekran değişimi yapılmış ama çözüm olmamış o yüzden cihaz değişimi yapıldı demişti Apple Store yetkilisi
burcin.irginB
kullanıcısına yanıt
Şansıma tam garanti bittiği dönemde başıma geldi bu olay cidden acayip üzüldüm 1 hafta öncesine kadar telefona ilan bile açmıştım satıp 11’e geçmeyi düşünüyodum.Servise gitsem büyük ihtimal 1900 tl ekran değişimi teklif edecek.
ysn61
kullanıcısına yanıt
Sorun kronik Apple sayfasından seri numara ile sorgulama yapın eğer kapsam içinde ise ücretsiz ekran değişir
support.apple.com
Touch Sorunlarına Yönelik iPhone X Ekran Modülü Değiştirme Programı - Apple Destek