Bildirim
iphone x ekranın solunda çizgi oluştu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı şey durduk yere başıma geldi. Profilimden konuya bak istersen. Cihazımın garantisi kalmadığı için değişime 1850₺ istediler ekran için. Ama garantin varsa bunun kronik bi sorun olduğunu söyle randevu alıp gittiğinde. Başka insanların da başına geldiğini ve yurtdışında da böyle problemler olduğunu söyle. Düşürdüğünü söyleme çünkü düşürmesen de kronik bir sorun bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple store’a gittim bugun, cihaz yurtdisi oldugu icin 1900 tl istediler ekran degisimine, kadikoyde bir kac yere daha gittim 2000 diyen de oldu.
Simdilik bu sinir bozucu hali ile kullanmaya devam edecegim anlasilan, gunduzleri pek sorun olmuyor da gece neon lamba gibi ekranin sol tarafinda parliyor.
Siyah cam boyasi ile uzerinden gecmeyi dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X