Şimdi Ara

iPhone X sesin ahizeden az gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden olabilir? Cihazi bugun ikinci el olarak aldim. Satis sozlesmesiyle birlikte. Face ID calisiyor tamirsiz dedi zaten. Ne kadar sozlesme de yapsam insan supheye dusuyor. Ekranin ordinal olup olmadigini anlamanin yolu nedir? teknik bilgisi olan arkadaslardan rica ediyorum. Bir de sadece on cam degistirilme ihtimali var mi? Bunu nasil anlarim.. acaba ahizeden o yuzden mi az ses geliyor. Sorularim bunlar tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37F4B34B4 -- 14 Haziran 2019; 14:51:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• satan kisiyle görüstük parani iade edebilirim hemen dedi arkadaslar.. internetten ahize sesinin az gelmesi sorunlarina baktigimda alkol ve firca yardimiyla ahizeyi temizlediginizde sorun büyük oranda cözülüyormus. E şimdi X’i iyi fiyata aldim. Parami geri mi alsam? Yoksa ahizeyi mi temizleteyim ne dersiniz?

• Cihazın ekran ile kasa birleşim yerine iyi bakın herhangi bir iz varmı diye aşşağıda iki adet vida bulunur işıkta kontrol edin üzerinde iz varmı ye orjinal ekran kendini belli eder 3D Touch tepkisini deneyin nasıl diye çakma ekran üzerine hafif sert basınca seğirme yapar ve 3D Touch zor çalışır eğer cihaz tamirsiz ise hiç açılmamış demektir CPU-x programını indirin sensör kısmından barometre değerine cihazın üstüne arkasına basarak bakın eğer değerler değişiyorsa cihaz ip sertifikası bozulmamış yani açılmamıştır

• Arkadaslar ahizeden gelen ses kisikligini çok şükür elektrik bantı ve hafif darbelerle dış fırçasıyla temizledik ve sorun çözüldü. Kişi paramı geri getiriyordu fakat sorun çözüldüğü için istemedim. Teşekkürler

• Elektrik bandınu nasıl kullandınuz merak ettim

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    Cok basitti 30 saniyemi bile almadi. Aslinda ahizeden sesin az gelmesi donanımsal veya yazilimsal bir sorun değil insanlar sirf ses az geliyor diye gidip parayla yaptiriyotlar. Elektrik bandini ahizenin üzerine narince yapistirin ve üstüne hafifce bastirin ki yapiskan yüzeyin her yeri yapissin, daha sonra kaldirin. Bir de fazla sert olmayan diş fircasina alkol(kolonya is görür) hafifçe damlatin yine ahizeye hassaslikla darbeler vurun. Benim sorunum tamamen çözüldü telefon’u geri iade edecektim az kalsin.

Ahize’den gelen ses kisiksa dediklerimi yapin ben de internetten gördüm büyük bir çoğunluğun problemi düzelmis. Arada bir yapmak lazim ki tozlarla tekrar kapanmasin.

4400 liraya pasaport kayitli X aldim parami iade alacaktim ama iyi fiyata aldigim icin vermedim geri

selamlar

• Şu bant olayını denemek istiyorum ama faydası olur mu bilemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    bant olayi cok kolay. Saliselik bi sey o. Cihaza hasar verebilecek gücte degil. Dene

Patafix ile daha iyi olur, ben kulaklıkları dahi patafix ile temizliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.