Şimdi Ara

iphone xr için ekstra ücrete değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun süredir biriktirdiğim paramla telefon almaya karar verdim. iphone alacağım kesin fakat model olarak kararsızım. öncelilkle telefonu sosyal medya, arama ve müzik için kullanacağım. garageband tarzı uygulamalarla da uğraşıyorum, sanırım offline müzik çok yer kaplayacağı için en az 64gblık bir telefon alacağım kesin gibi. bütçem 4.500 civarı fakat daha fazla da harcayabilirim. iphone 7 plus düşünüyorum fakat 128gb seçeneği yok, olan yerlerde de aşağı pahalı fiyatlarla satılıyor. bu yüzden iphone 7 128gb, iphone 8 ve xr arasında kaldım. sorum şu özet olarak, çok geek bi insan değilim yani niye güncelleme almadı bu telefon diye sızlanmam. eğer iphone 7 alırsam beni götürür mü, yoksa 8 veya xr almam daha mı iyi olur gelecek için? dediğim gibi çok aktif kullanmam telefonu, sadece müzik, sosyal medya.

• bu arada iphone 7 32gb alıp, yanına bi 32gb lik 7. nesil ipod almayı düşünmüyorda değilim. bunun hakkında da fikirlerinize açığım.
  • İphone xr alın uzun yıllar kullanırsınız. Hem xr ekranı diğerlerinden daha büyük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayinteker kullanıcısına yanıt
    XR almalısınız. Hatta eğer maddi açıdan uygunsanız üstüne birazcık daha koyup 11 alabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.