|
Bildirim
|
Xs kesinlikle ! İphone 11 alüminyum 7-8 malzemesinden üretilen normal bir iphone , x seri Çelik kasasıyla saha bir premium hissi veriyor. Ekran farklılığıda cabası , 10 yıldır iphone kullanan biri olarak oled kesinlikle çok daha iyi ve keskin. Sanki 3gs in pixelleri sayılan ekranında retinalı iphone 4 e geçmek gibi bir his bu. Ayrıca çerçevesiz ekran hissi x lerde daha başarılı bu ucuz yollu 11 de kalın çerçeve xr gibi. Şarja bişey diyemem zamanında iphone 4 kullanırken günde 3 kere şarj etmeye alıştım sanırım. Şimdiki x imide akşama doğru bitiyor bi yarım şarj yapıyorum mecbur günde 2 şarj diyelim. 7 plus dan geçmişdim ben zamanında xr mi alsam siye düşündüm şarj ve ekran süresinden dolayı. İyiki almamışım malzemesi eski iphone 7 plusımla birebir hiç içime sinmiyor. O kadar para vermişken bi premium hissayıtımız olsun yani. Gidipde 150 bin tlye sıfır megane almak gibi bir şey bu oysaki O fiyata 2. elde mercedes cla lar , Bmw f30 lar havada uçuşur! Genede tabi meganada binen bir kesime ihtiyaç var herkes premiumdan anlamaz malesef.
|
Arkadaşlar tekrar merhaba bahsettiiim gibi arkadaşımın pro max i ile yeni aldığım iPhone 11 gece karşılaştırdık ( oyun deneyimi , YouTube video , netflix , kamera , video , spotify vs.. )
Öncelikle , pro max ekran parlaklığı baya bi fazla pro max İn renklerdeki doygunluğu daha belirgin Olesia ekran olmasından dolayı siyah simsiyah diyorlar ya evet doğru. Kırmızı yeşil mavi tonlarında aynı şekilde İPHONE 11 ‘e kıyasla daha canlı. Ses kalitesinde ben fark görmedim oyun performans olarakta fark yok kamera olarak aynılar video çekim olarak iPhone 11 bir tık önde diyebilirim. Sonuç; xs mi iPhone 11 mi ? Bence kesinlikle 11 Yalnız olay şurada xs yerine 11 i ( ekran büyüklüğü işlemci hızı kamera kalitesi ses kalitesi pil performansı )için ALIRMIYIM EVET. 11 Yerine 11pro max i ( ekran kalitesi ) için alıp 4-5 bin TL fazla verip ALMAM. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|