Şimdi Ara

iPhone XS Max'i Satıp iPhone 11 Almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hollanda'dan gelen ikinci el iPhone XS Max var elimde. Pasaport kaydı yok. Acaba bunu satıp yerine iPhone 11 alsam mantıklı iş yapmış olur muyum? Satsam ne kadara satabilirim?

• Çok saçma bişi olurbenxe yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xs Max kullanıcısıyım telefonumu çok seviyorum bence en az 3 telefon daha bekleyip değişim yapın

• Bence mantıklı. Pasaport kaydına 1500tl verip uzun süre sayamayacağınız ve garantisiz ikinci telefon kullanana kadar satıp 11 alınır. Kaçtan satarsın onu bilmiyorum ilanları takip edip bakman lazım.

• Pasaport kayıtlı olsaydı cok mantıksız olurdu ama kaydı olmadığı için satıp 11 almak bencede daha mantıklı olur. Diğer turlu bosa 1500 vereveksiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sırf gece modu ve "Geniş açı ön kamera için" bile iPhone 11 alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 8 Ekim 2019; 9:53:51 >
  • Hem yazık hem günah olur. Elinizdeki telefon daha iyi bir telefon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 12 - İPHONE 11 PRO MAX
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pro Max al
  • Bende aynı şeyi düşünüyorum.
    Xs Max ile bu boyuta geçtim ve 1 sene geçti hala bu boyuta alışamadım. X, XS, Pro boyutuna dönmek istiyorum.
    ABD'den almıştım, pasaport kaydını yapmıştım.

Ben satıp 11 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Max boyutuna bir daha geçeceğimi sanmıyorum.
  • Pro veya Pro Max deseniz anlayacam da XR'in bir üst modelinden bahsediyorsunuz. Alsanız bile Xs Max'i geniş çerçeve ve ekran kalitesi olarak arayacağınızdan eminim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 8 Ekim 2019; 12:22:9 >
  • Bu konuda katılıyorum.
    x,xs modellerinden 11'e geçmek isteyenlerin apple store'da iki telefonu yan yana koyarak ekranlara bakmasını öneririm.
    11 ekranı kötü değil ama yan yana koyduğunuzda seçiminiz oled olacaktır.
  • 11 değil 11 pro veya 11 max alinir kalkipda güzelim telefonu 7-8 bin tl satip üstüne 11 almak zoruma gider ymn ederim..

• Kaydı olmadığı için değebilir. Hemde daha iyi kameraya sahip bir cihaza geçmiç olursunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.