Şimdi Ara

iPhone Yetkisiz Müdahale. Apple tamir etmedi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
4
Favori
21.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güncel durumu yazayım hocam. 1 ayı geçti durumu aynı. SAVUNMASI İSTENDİ yazıyor.
  • frosty9 kullanıcısına yanıt
    Ben şimdi pazartesi ahizeden gelen cızırtı için ön panel ekranı değiştireceğim yetkili serviste garanti kapsamında cihaz ip 8 plus içime kuşku düşürdün arkadaş içinden sağlam parça çalma şansları var mı yani telefonu açtıklarında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok gitmicek 2 3 saatlik işi var ben değişirim dedi parça bekliyormuş sadece gelmesi için

• Arkadaşlar yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ufak tefek şeyler için cihazınızı kesinlikle servise göndermeyin. Çünkü apple gelene gidene yetkisiz müdahele var diyip geri gönderiyor. cihazıda garanti dışı bırakıyor. aynı şey yaklaşık 3 ay önce benim başıma geldi iphone 6s cihaza anakarta yetkisiz müdahele var deyip cihazımıda garanti kapsam dışı bırakıp geri gönderdiler. hakem heyetine başvurdum karar lehime çıktı. Cihazı hepsiburada'dan almıştım.şimdi hepsiburada karara itiraz etmez ise cihazı sıfırı ile değişime yollucam..
  • THH 6 ay sonra apple i hatalı buldu ürünün değiştirilmesine hükmetti...
  • Siz bugün bana yapılanı bilseniz buna bir şey demezsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Siz bugün bana yapılanı bilseniz buna bir şey demezsiniz
    ne yapıldı hocam hayırdır?
  • Arkadaşlar benimde iphone 6 cihazımda küçük bir darbe olduğu için yetkisiz işlem olarak gösterildi tüketici hakem heyetine nasıl başvurabilirim başvursam sonuç alabilir miyim yoksa darbe olduğu için onlar mı haklı çıkar yardımcı olur musunuz.
    darbeli kısım fotoğrafta
     iPhone Yetkisiz Müdahale. Apple tamir etmedi.
  • benimde 6s'in home tuşu takılıyordu çat çat ses yapıyordu daha önce aynı sorundan dolayı 2 kez ekran ve tuşu değiştirdiler. Şimdi tekrar aynı sorun mevcut. Servis Apple onarım merkezine yolladı gelen cevap ürüne yetkisiz müdahale olduğundan garanti dışı.

Müşteri hizmetleri ile görüştüm tuşa yetkisiz müdahale olmuş diyor. Tuşa nasıl yetkisiz müdahale olabilir?
    Garantisi devam eden ürüne neden yetkisiz müdahale ettireyim diyorum cevap veremiyor.

Kayıt açtı inceleyip 2 gün sonra geri bildirimde bulunacaklar. Sonucun değişeceğini zannetmiyorum Apple bu numarayı bir çok kişiye yapmaya başlamış. Muhtemelen hakem heyeti yolu görünecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkys -- 10 Eylül 2019; 14:53:53 >

ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi eğer doğruysa yazık ki garantisine güvendiğimiz apple bile artık güvenli değil , bizim vatandaşlarımız yüzünden
  • Tüketici hakem heyeti kararını dün aldım. hepsiburada.com üzerinden bir satıcıdan almıştım telefonu karar lehime sonuçlandı. Fatura tutarını iade edecekler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r._fdn

Tüketici hakem heyeti kararını dün aldım. hepsiburada.com üzerinden bir satıcıdan almıştım telefonu karar lehime sonuçlandı. Fatura tutarını iade edecekler
    hayırlı olsun.
    bizim telefonada(kuzenimin) bugün cevap gelmiş. bilir kişi inceleyecekmiş.
    sizin süreç nasıl ilerlemişti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

hayırlı olsun.
    bizim telefonada(kuzenimin) bugün cevap gelmiş. bilir kişi inceleyecekmiş.
    sizin süreç nasıl ilerlemişti ?

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.
    Telefonu bilir kişiye ( telefonum 1 hafta bilir kişide kaldı ) bırakıyorsunuz. Telefon inceledikten sonra bilir kişi tüketici mahkemesine raporu iletiyor , sonrasında hakem heyeti karar veriyor, karar verildikten sonra mektup ile kararı tarafınıza iletiyorlar. Tüm süreç yaklaşık 6 ay sürüyor.

• quote:

Teşekkür ederim.
    Telefonu bilir kişiye ( telefonum 1 hafta bilir kişide kaldı ) bırakıyorsunuz. Telefon inceledikten sonra bilir kişi tüketici mahkemesine raporu iletiyor , sonrasında hakem heyeti karar veriyor, karar verildikten sonra mektup ile kararı tarafınıza iletiyorlar. Tüm süreç yaklaşık 6 ay sürüyor.

Alıntıları Göster
    bilir kişi raporundan sonra mı 6 ay sürüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

bilir kişi raporundan sonra mı 6 ay sürüyor ?

Alıntıları Göster
    Tüm süreç yanlışlık 6 ay sürüyor, bilirkişiden sonra ise yaklaşık 2 ay sürüyor

• quote:

Tüm süreç yanlışlık 6 ay sürüyor, bilirkişiden sonra ise yaklaşık 2 ay sürüyor

Alıntıları Göster
    yedek telefon ayarlayınca vericez bizde bilir kişiye.

serviste içini açmışlar telefonun . bilir kişi neye bakıyor ?
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Hakem heyetine sorduğumda bilir kişiye vermek için 15 gün süreniz var diye söylemişlerdi . Bilir kişide telefonu açıp inceleyeceğim demişti

• Aynı şeyi iPhone X cihazım için bana da yaptılar. Öncesinde cihaz aynı problemden servise gitmişti ekran değişimi yapıldı. 1 yıl sonra aynı problem tekrar oldu ve tekrar servise yolladım. Yetkisiz müdahale deyip cihazı garantiden çıkardılar. O zaman demekki ilk servise yolladığımda yetkisiz müdahale yapıldı yetkili servis tarafından. Ya aklımın almadığı şey şu, arkadaş garantisi devam eden 10k lık aleti ben neden gidip başkasına kurcalattırayım durduk yere başıma iş alayım bu nasıl bir mantıksızlıktır aymazlıktır. Şu an hiçbir şey değişmeyeceğine inansamda Apple Destek tarafından inceleniyor durum. Sonrasında muhtemelen THH'ye başvuracağım bende bu gidişle. Ama sinir stres olayını açıklamam mümkün değil.
  • konuyu açan arkadaş, son durum hakkında bilgi verebilirmi? aynı şey benimde başıma geldi telefona değil müdahale yapılmasını 2 yıl boyunca hiç bir yerde dokundurtmadım, garantini son gününde elimde yedek telefon olmamasına rağmen 3 farklı problemden dolayı servise verdim, apple onarım merkezine göndermişler ve yetkisiz müdahale dediler, itiraz ettim ancak nafile.

bende şimdi hakem heyetine vericem ancak örnek kararlar arıyorum..

konuyu açan arkadaş ve diğer bu sorunu yaşayan arkadaşlar, özelden kararları iletebilirmi rica etsem?
  • r._fdn R kullanıcısına yanıt
    Hocam bende tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım şuanda karşı tarafın savunması geldi olarak görünüyor. Savunma geldikten sonra bir sonraki işlem kaç gün sürüyor. Birde karşı tarafın savunmasını görebiliyor muyuz? Ben baktım bir türlü bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.