|
Bildirim
|
Peki apple yetkisiz müdahale demek için telefona iz bırakmışsa kasıtlı olarak bilirkişi bunu bilemesiz ki. bir anım var bu konuyla ilgili zamanında bir Sony kulaklık almıştım satan adam bu şöyle garantili sorun olduğunda direk garantiden değiştiriyorlar falan diyerek Pahalıca bir fiyattan kulaklığı bana aldırdı . Sonra garanti süresi içerisinde kulaklıklardan bir tanesi bozuldu Ben de dedim ki garantisi var hemen götürelim sorun olmaz ama ne oldu biliyor musunuz garantiye verdim yetkili servis kulaklığın kablosu ile birleştiği yerin kenarlarını bıçakla kazımışlar ve kullanıcı hatası diye geri verdiler.yani sözüm o ki tüketiciyi devletin koruması lazım bu adamların bu tür girişimlerine çok yüklü ceza vermekmlazım.
|
Randevu al bi daha git hocam; apple da boyle sacmaliklar hep vardir benimde basima geldi magazadan cikar cikmaz teknosaya gittim note 5 imi aldim ciktim mutluyum :)
Geniuslarin bazisi insiyatif alamayacak kadar korkak ve soru sormaktan aciz bunu canli olarak cok kez gordum; zorlu da bu pek yoktur; |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 22 Eylül 2016; 22:45:01 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mzhosbas -- 3 Ekim 2016; 14:15:26 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyuksel -- 17 Ekim 2016; 11:31:46 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyuksel -- 17 Ekim 2016; 11:58:37 > |