Şimdi Ara

Iphone4'üm de hafıza,itunes ve restore sorunu..Yardim lutfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İphone'uma ios 4.2.1'deyken untethered jb yapmıştım,nimetlerinden bir guzel yararlaniyordum,fakat hafıza sorunu yaratmaya başlamıştı,11 gb yer olan telefonda hafıza dolu ibareleri alıyordum uygulama yuklemelerinde,sonrasında ios 4.3e guncelledim,yazılımı guncelledi fakat yukleme sırasında yine hafıza dolu uyarısı vermişti,telefonun ayarlarından baktığım zaman kullanılabilir 0 byte gosteriyor.
    Tüm bunlardan sıkıldığım için telefonum belki çözüm verir diye itunes üzerinden restore yapmaya karar verdim.Fakat cihazı pc'ye bagladigimda,itunes üzerinden ; iTunes could not connect to this iPhone because an unkown error occured (0xE8000068). ibaresini alıyorum.
    Sizlerden ricam itunes olmadan nasıl restore ederiz ve bu sorunlarıma restore çözüm olurmu ? Eger restore başarabilirsek,cihazda tekrar ios 4.3 mü olacak ?

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• Yeni baş gösteren sorunlar ; cihaz daha onceden gelen mesajları sanki yeniymiş gibi suratıma vurup vurup duruyor,yeni mesaj gelmiş gibi mesaj sesi geliyor ve ekranda çıkıyor,fakat gösterdiği mesaj gelen kutusunda olan eski mesaj.
    Ayrıca artık arama kaydı son arananları gostermiyor,saatler öncesini veya dünü gösteriyor,son aradıgımı goremiyorum.
  • olay $u $ekildeymiş ; ba$ka yerden gelmesi gereken mesajı bana göstermeyip eskilerden bir mesaj gösteriyor,az önce bunun farkına vardım..cıldıracagım,bu telefonun kendine gelmesi gerek.
    asıl yollanan mesaj ortalıkta yok,cok ilginc.
    quote:

Orijinalden alıntı: buuRa666

Yeni baş gösteren sorunlar ; cihaz daha onceden gelen mesajları sanki yeniymiş gibi suratıma vurup vurup duruyor,yeni mesaj gelmiş gibi mesaj sesi geliyor ve ekranda çıkıyor,fakat gösterdiği mesaj gelen kutusunda olan eski mesaj.
    Ayrıca artık arama kaydı son arananları gostermiyor,saatler öncesini veya dünü gösteriyor,son aradıgımı goremiyorum.
  • buyuk ihtimal restore cözüm olacak
    ama itunes gormuyor sanirim hic..

itunesu falan bi kaldirip tekrar yukleyip denediniz mi acaba?
  • Mesaj yazarken arka arkaya mesaj değil eski mesajı düzenleyerek yazarsak daha iyi olur.

Soruna gelirsek bir de kabloyu değiştir derim. Benim 3GSde de hafıza dolu demişti 2-3 kez ki alakası yoktu. Ondan sonra bir daha çıkmadı.
  • kaldırıp tekrar yukledim dediginiz gibi,
    ama sonuc olumsuz :(
    quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

buyuk ihtimal restore cözüm olacak
    ama itunes gormuyor sanirim hic..

itunesu falan bi kaldirip tekrar yukleyip denediniz mi acaba?
  • şefim bahsettiginiz kablo apple in kendi usb aktarma kablosu degil mi ? bununla alakası olabilirmi,yani sonucta telefon ayarlarından baktıgım zamanda 0 byte,pc den baktıgım zamanda 0 byte goruyorum telefon hafızasını.
    quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Mesaj yazarken arka arkaya mesaj değil eski mesajı düzenleyerek yazarsak daha iyi olur.

Soruna gelirsek bir de kabloyu değiştir derim. Benim 3GSde de hafıza dolu demişti 2-3 kez ki alakası yoktu. Ondan sonra bir daha çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buuRa666 -- 15 Mart 2011; 22:10:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kablo ile şarj oluyor mu? Usb ile bağladığınızda ifunbox vs. programlarla dosyalara ulaşabiliyor musunuz?
    Pc'de yeni bir kullanıcı profili oluşturup dene. Ya da olmadı farklı bir pc'de dene.
  • şarj oluyor,cihazı pc de bir sürücü olarak görüyorum ve tabii dogal olarak icindeki dosyalarıda gorebiliyorum,ama bahsettiginiz ifunbox hakkında bilgim yok,onunlada ulaşırım dosyalara herhalde.
    pc'ye yeni recovery yaptım daha taze sistem,ama yinede başka pc de denicem fırsatı buldugumda.
    quote:

Orijinalden alıntı: sarerer

kablo ile şarj oluyor mu? Usb ile bağladığınızda ifunbox vs. programlarla dosyalara ulaşabiliyor musunuz?
    Pc'de yeni bir kullanıcı profili oluşturup dene. Ya da olmadı farklı bir pc'de dene.
  • Yeni kullanıcı oluşturup orada itunesla denemediyseniz bir deneyin. Birde DFU moda alıp Shift+Restoreyi deneyin.
    Sonuç hakkında bilgi verirseniz paylaşım için faydalı olacaktır.
    kly glsn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarerer -- 16 Mart 2011; 11:17:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.