Şimdi Ara

Iphone4 unlock hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merjaba, formu kontrol ettim ama benzer bir sorun gormedim. Bu yuzden sizlere danismak istedim. Ben amerikadan gelen cihaz'a (iphone 4) redsnow ile unlock ettim. fakat cihaz ara sira sapitiyor ve kendine gecersiz sim yaziyor. bir kac sefer telefon u acip kapatinca tekrar sim karti goruyor. sizce sorun ne olabilir? benzer bir sorun ile karsilasan arkadaslar var mi ? teleefon hattim avea.

tesekkur ederim

• Telefonun sarji tamamen biterse acildiginda yapiyor

Bazen airplane moddan sonra

Bazen de acip kapatinca

Ama tekrar acip kapatinca geliyor ve durduk yerde kesilmiyor. Cok rahatsiz olmadim ben
  • bi cozum u var mi ? acaba. sen sim'i kestin mi yoksa micro sim mi kullaniyorsun ?
  • Cozum bulamadim ama cok rahatsiz etmiyor beni. Kendim kestim sim karti
  • ayni sorun bendede var bu sorun yüzüne telefonu bozacam canimi sikiyor sürekli kurdaliyorum yapana kadar
  • evet cok sinir bozucu, acaba senin hattinda avea mi ? benim aklima o geldi. mesela ben sim kartimi kestiripte kullaniyorum. cunku bir arkdasimda daha var iphone o benim ki gibi degil. bende cok sik yasaniyor kendi kendine. insallah bir cozumu olur.
  • iphone 4 de simlock varmı yani? arkadaş sayfalar dolusu konu var simlock gelmedi diye ama siz bir programla açtım diyorsunuz çözemedi ben bu işi
  • kardesim, benim bahsettigim telefon eski SW. "4.0"
    daha once ben bi telefon almistim izmirde cankayada sim kilit i actirdim. 3-4 sene oyle kullandim, sonra iphone aldim bi tane zanettim ki oyle bisey hemen tak diye sim-unlock olacak kullanacaz diye. yaw bu isler iphone'da ne zormus. jail break'i - unlock'u. yok SW versiyon u ? valla iflahim kesildi. forumlarda oku arastir falan. ne kadar karisikmis bu isler. ugras ugras isin icinden cikamadim valla.
  • Aynı sorun bende de oluyor ve benim hattım da Turkcell. Ben de şimdi bununla ilgili bir başlık açıp çözümü orada bekleyeceğim. Bir anda "No Service" ya da "Invalid Sim" uyarısını almaktan ve internete girememekten sıkıldım çünkü. En son olarak restore etmeyi planlıyorum.
  • aynı problem bendede oluyordu
    simi kestirmiştim
    micro sim aldıktan sonra problem kalmadı
  • Ben Turkcell'den mikrosim aldım, onu kullanıyorum. Sorunun bu olacağına ihtimal vermemiştim bu yüzden. Mikrosimin bozuk olma ihtimali nedir ki ?

Çok daha detaylı bir konu başlığı açtım. İsterseniz oradan devam edelim. Hem sizler de benimle aynı çözümleri deneyip denemediğinizi paylaşırsınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_45160309/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45160309

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilter123 -- 12 Aralık 2010; 14:44:13 >
  • simin bozuk olma ihtimali yok micro sim aldim onda da ayni kendi kestigimide aletle kestim onda da ayni yani jailbreakden kaynakli bi sorun sanirsam.
  • evet cok can SIKICI durum, isin kotusu bazi telefonlarda yapip bazi telefonlarda yapmamasi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.