Şimdi Ara

Iphone4 versiyon ögrenme (Sımlocklu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba foruma bu konuda yardıma ihtiyacım olduğu için yeni üye oldum.Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.Elimde fransadan gelme ıphone4 var henüz simlocku açılmış değil ve bana versiyonu lazım.Cihazı ne kadar karıştırsamda bi türlü simlock olduğu için kurulum menüsünden ileri gidemiyorum dolayısla versiyonunuda ögrenemedim.Bana bu konuda yardımcı olabilcek biri var mı? Bu arada bu konularda çok bilgisizim ilk defa akıllı telefon kullanmaya niyetlendim yüzden terimleri falan pek bilmiyorum.

• redsn0w indir pcye telefonu bagla redsn0w açtıgında alt tarafta model ve versiyon bilgilerini görürsün. pcde itunes yüklü olması lazım tabi
  • Arkadaşlar benim de iphone 4s ile ilgili bir sorunum var, bilen varsa lütfen yardımcı olun..

iphone 4s yurt dışından aldığım ve 5.1.1 versiyonu ile gevey kartı üzerinden kullandığım bir telefondu, yanlışlıkla oğlum 7.0.3 versiyonuna itunes öğrenme macerası ile geçmiş bulunduk. 5.1.1 verisyonuna geçmek için gerekli ipsw dosyasını indirdim ve itunes ile geri dönmeye çalıştım olmadı, zaten bu mümkün değilmiş öğrendiğim kadarı ile, sonra shsh kaydının ne olduğunu öğrendim fakat daha önce herhangi bir yerde shsh kaydı ile ilgili bir kayıt işlemi yapmadım, elimde internetten indirdiğim bir ipsw dosyası mevcut (5.1.1) ve bilgisyarda C de aradığım ve bulduğum 6kb lik bir shsh uzantılı dosya mevcut( istenen shsh dosyası bu mudur emin değilim) . Cihazımı elimdeki gevey kartı ile 5.1.1 versiyonunda nasıl kullanabilirim, bunun bir imkanı varmıdır, bilen varsa lütfen yardımcı olsun. cihazım yurt dışı AMerikan T mobile şirketinden zamanından taahhüdle alınmış bir telefon , taahhüt süresi bitmesine rağmen yine internnetten bulduğum T mobile destek mail adresine , taahhüd süresinin geçtiğini ve farklı bir ülkede yaşadığım için telefondaki simlock ın açılmasını rica ettim ama onlardan da bir bilgi gelmedi. şu anda cihazım etkinleştirme modunda ve açılmıyor bile , lütfen bilen bir arkadaşım var ise yardımcı olsun. Teşekkürler

• iphone 4 sonrasi cihazlar icin gecmis
    sürümlere dönme imkani yok hocam shsh kaydin olsa dahi.http://www.gevey.biz/ bu sitede 4s icin gevey satiliyor bir irtibata geç ios 7ile
    uyumlu oldugu söylenmis,satin alip rahatca ios 7li olarak kullan cihazini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.