Şimdi Ara

iphone5 aldım sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar bir kaç sorum var telefonu yeni aldım siyah renk.Öncelikle telefonu kılıfsız bumpersız ve ekran koruyucusuz kullanırsak çızılır mı ? zira bunun videolarını izlemiş bulunuyorum adamlar bıcakla cızemıyor ama herkes kılıfdır koruyucudur bas bas bagırıyor nedir yani olay.Siyah soyuluyormus kenarlardan bıraz ama cok da sorun degıl gıbı duruyor.
    2. olarak sim kartı kendım kesecegım A4 e cıktı aldım biri koymus kesmeyı anlatıyor önerısı olan var mı dıkkat etmem gereken..Yardımlarınızı beklıyorum

• Bir de A1428 ile 29 arasında ne fark vardır.
  • Kesinlikle Bi Kılıf İle Kunllanmalısınız Cünkü Siyah Renklerde Boya Atması Vs Vs Oluyor Kılıf Kunllanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: paucan35

Bir de A1428 ile 29 arasında ne fark vardır.

mutlaka ekran koruyucu ve kılıf ile kullanın(silikon v.b.) çizilmiyor diyen yalan söyler çizen tanıdığım çok :) a1428 ve a1429 arasındaki fark da biri 3g diğeri 4g(Türkiye'de henüz kullanımda değil test aşamasında bazı gsm firmaları.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilbox

Kesinlikle Bi Kılıf İle Kunllanmalısınız Cünkü Siyah Renklerde Boya Atması Vs Vs Oluyor Kılıf Kunllanın

Teşekkür ederim kılıf önerisi var mı peki çok ince bisey olsun dusurmem zaten de cızılmesın boya kalkmasın yeter birde mat ekran koruyucusu mu daha ii oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikartall

quote:

Bir de A1428 ile 29 arasında ne fark vardır.

mutlaka ekran koruyucu ve kılıf ile kullanın(silikon v.b.) çizilmiyor diyen yalan söyler çizen tanıdığım çok :) a1428 ve a1429 arasındaki fark da biri 3g diğeri 4g(Türkiye'de henüz kullanımda değil test aşamasında bazı gsm firmaları.)

Teşekkür ederim sizinde önerilerinizi beklerim :) ekran koruyucu ve koruma konusunda
  • Kardes ben cok kılıf denedım bence kalınlastırmayan çizilmesini onleyen bı kılıf almanı tavsiye ederım ben bosuna para verdım kılıflara ama en son kullandıgımdan cok memnunum telefonun ıncelıgını bozmuyor cok guzel cok kaliteli içinden cok kaliteli bir ekran koruyucu çıkıyot kesinlikle mat kullanma ekranı iğrenç bi hale getiriyo çıkarınca anlıyosun o kadar para veriyoruz telefonu hakkıyla kullanmamız lazımhttp://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=telkilsgp09507&categoryid=16102&sku=TELKILSGP09507

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gidip 2 milyarlık telefona 10 tl lik kap alma yeter
  • Ben kilifsiz kullandim 2 hafta kadar. Dikkatli kullanirsan cizilmiyor. Siyah rengi var bendede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylezof77

Kardes ben cok kılıf denedım bence kalınlastırmayan çizilmesini onleyen bı kılıf almanı tavsiye ederım ben bosuna para verdım kılıflara ama en son kullandıgımdan cok memnunum telefonun ıncelıgını bozmuyor cok guzel cok kaliteli içinden cok kaliteli bir ekran koruyucu çıkıyot kesinlikle mat kullanma ekranı iğrenç bi hale getiriyo çıkarınca anlıyosun o kadar para veriyoruz telefonu hakkıyla kullanmamız lazımhttp://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=telkilsgp09507&categoryid=16102&sku=TELKILSGP09507

dostum bunu begendım alıyorum :) ınce olsun ya onun icin alıyoruz telefonu nokıa 5800 gıbı mi kullanalım :)

• Sahsen kilif kullanirsam düşmesinden korkmamdandir..
    Fakat şuda bi gercek kilif butun görselligi öldüruyor bence
    Ama demissinizki ben dusurmem zaten.. (Özgüven tavan masallah:) fakat gün gelir düşerse üzülürsünüz gibime geliyor
    Cok ince kiliflarini gordum 5'lerin
    Telefonculara bi bakin derim
    Jelatin alacaksaniz parlak tercih edin matlar bütün retina ekranin icine ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: chaka

Sahsen kilif kullanirsam düşmesinden korkmamdandir..
    Fakat şuda bi gercek kilif butun görselligi öldüruyor bence
    Ama demissinizki ben dusurmem zaten.. (Özgüven tavan masallah:) fakat gün gelir düşerse üzülürsünüz gibime geliyor
    Cok ince kiliflarini gordum 5'lerin
    Telefonculara bi bakin derim
    Jelatin alacaksaniz parlak tercih edin matlar bütün retina ekranin icine ediyor

valla nazar degmesın telefonumu dusurdugumu hatrılamam bılerek attım ama dusurmedım :D parlak alırım ozaman :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: feylezof77

Kardes ben cok kılıf denedım bence kalınlastırmayan çizilmesini onleyen bı kılıf almanı tavsiye ederım ben bosuna para verdım kılıflara ama en son kullandıgımdan cok memnunum telefonun ıncelıgını bozmuyor cok guzel cok kaliteli içinden cok kaliteli bir ekran koruyucu çıkıyot kesinlikle mat kullanma ekranı iğrenç bi hale getiriyo çıkarınca anlıyosun o kadar para veriyoruz telefonu hakkıyla kullanmamız lazımhttp://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=telkilsgp09507&categoryid=16102&sku=TELKILSGP09507

dostum bunu begendım alıyorum :) ınce olsun ya onun icin alıyoruz telefonu nokıa 5800 gıbı mi kullanalım :)

Hayırlı olsun spigen spg i bilen bilir kalitelidir pişman olmazsın ayrıca arkadasalr dusurmeyle ilgili bir şeyler soylemişler kenarları uzerıne ya da arka tarafı uzerıne duserse zaten korur ama ekran uzerıne duserse korumaz onu koruması içinde kapaklı bir şey alınması gerekir gunde yuz kere telefona baktıgım ıcın bana gore degıl o tip kılıflar ve estetıgı mahvediyor bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yok kesınlıkle kapaklı kılıf almam nefret edıyorum onlardan :) tesekkur ederım yorumlar ıcın
  • quote:

quote:

Kesinlikle Bi Kılıf İle Kunllanmalısınız Cünkü Siyah Renklerde Boya Atması Vs Vs Oluyor Kılıf Kunllanın

Teşekkür ederim kılıf önerisi var mı peki çok ince bisey olsun dusurmem zaten de cızılmesın boya kalkmasın yeter birde mat ekran koruyucusu mu daha ii oluyor

Kılıf Konusunda Pek Bi Bilgim Yok Ekran Koyucusu Mat Değil Normal Alsanız Daha İyi Olur :) Kılıfda Arka Tarafı Yan Tarafları Koruyan Bişey Alın
  • quote:

quote:

quote:

Kılıf Konusunda Pek Bi Bilgim Yok Ekran Koyucusu Mat Değil Normal Alsanız Daha İyi Olur :) Kılıfda Arka Tarafı Yan Tarafları Koruyan Bişey Alın

bende hem silikon kılıf var hemde bataryalı kılıfım var ihtiyaca göre bir onu kullanıyorum bir diğerini :)

• Mat kullanıyorum parmak izi kalmıyor.

• Telefonu 1 hafta kılıfsız cok dıkkatlı kullandım bırsey olmadı ama sız yınede onlem ıcın alın bır kılıf.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.