Şimdi Ara

IPhone5 Evasion JB ve Cydia STABIL DEGIL?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gördüğüm en stabil, en kolay yapılan, en güvenli jb, lütfen bok atmayalım, emeğe saygı biraz
  • insanleyi reposunu ekleyemedim birtek tek eksik o kaldı herşeyi de kurdum 5.1.1 jb de kurduğum. Birtek springtomize yi bulamadım onu da halletsem tam olacak
  • gayet başarılı çalışıyor bende hiç bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

gördüğüm en stabil, en kolay yapılan, en güvenli jb, lütfen bok atmayalım, emeğe saygı biraz

ben ortada bir emek göremedim benden alınan stabil bir işletim sistemi ve henüz oluşmamış yada övgü almak için haksız yere zaman ve data kaybı.bu adamlar bu testleri uygulamadan neden duyurdular ? ben ücretsiz uygulama yada her hangi bir icon peşinde değilim gerçek bir emek peşindeyim yoksa hani fazla bir manası kalmıyor.siz tabi olsunda bu kadarıda yeter diyorsanız eyw saygılar hürmetler.
  • Bende pek basarili bulmadim. Hissedilir derecede yavasladi. Boyle olmazdi onceden. Redsn0w yakin zamanda cikarir. Redsnow ile yeniden yapmayi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hencaro62

quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

gördüğüm en stabil, en kolay yapılan, en güvenli jb, lütfen bok atmayalım, emeğe saygı biraz

ben ortada bir emek göremedim benden alınan stabil bir işletim sistemi ve henüz oluşmamış yada övgü almak için haksız yere zaman ve data kaybı.bu adamlar bu testleri uygulamadan neden duyurdular ? ben ücretsiz uygulama yada her hangi bir icon peşinde değilim gerçek bir emek peşindeyim yoksa hani fazla bir manası kalmıyor.siz tabi olsunda bu kadarıda yeter diyorsanız eyw saygılar hürmetler.

emek var illaki fakat biraz para hırsıda kaplamış bu evaders grubunu, eskiden George Hotz(geohot) çıkarırdı sessiz sakin hiç bi zamanda bu kadar sıkıntı olmazdı, koskoca boot hatası incik cincik de değil bodoz bi hata sen neyin testini yaptın diye sormuyor değil insan. Ama şova gelince tweetler, statusler gani gani. Bu işler böyle olmuyordu ben onu yadırgıyorum.

• sorunlu morunlu dert değil. Lockinfom sbsetingisim geldi ya.artık istediğimi yapabiliyorum....
  • Benim yasadigim problemlerden biri uygulamayi silmeye kalkinca telefon kendi kendini guvenli modda yeniden baslatiyofu bu sorunla karsilasan veya cozumunu bilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

insanleyi reposunu ekleyemedim birtek tek eksik o kaldı herşeyi de kurdum 5.1.1 jb de kurduğum. Birtek springtomize yi bulamadım onu da halletsem tam olacak

Ben de insanelyi yi ekledim ama xsellize yi ekleyemedim icimde buruk bir sevinc kaldi :/

• Bende İphone 5 var ve gayet stabil. Daha bir kere Cydia'da teklediğini görmedim maşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plutonus

quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

insanleyi reposunu ekleyemedim birtek tek eksik o kaldı herşeyi de kurdum 5.1.1 jb de kurduğum. Birtek springtomize yi bulamadım onu da halletsem tam olacak

Ben de insanelyi yi ekledim ama xsellize yi ekleyemedim icimde buruk bir sevinc kaldi :/

zamanla düzelicek heralde artık
  • Bootsector exploit ve hava durumu dışında hiç bir sorunu yok (kafa takılacak bir durumda değil bu ikisi)..Biraz zaman tanımak lazım, ara ara güncellenip uyumluluk artacaktır..
    Temel tweaklar dışında tema,arabirim,animasyon uygulamaları zaten her sürümde iphone stabilitesini bozar,hızı düşürür..Bunun dışında orijinaliteye en uygun tweaklar yükleyip (NoVoiceMail-NCSettings-Cyntact,Activator gibi) performanstan ödün vermeden kullanılabilir.

winterboard,wvallpaper,barrel v.s. yükleyip şarjım çabuk bitiyor,respring yapıyor,takılıyor,donuyor diyenlere hiçbir şey demiyorum..bende özenip çok kullandım bunları ama uzun kullanım sonunda bunların yüklü olduğu ios'la yüklü olmayan arasındaki farkı gerçekten anlıyor insan.

Şu an bir gündür yoğun olarak kullanıyorum 4S 6.1 JB'li, hakikaten 6.1 hızlı 5.1.1'e göre, telefon ekranı bastığın an önüne çıkıyor mesela, 5.1.1'de üç-beş ms. beklerdi.Uygulama açılışları ve yüklemeleri çok hızlı..Şarj 5.1.1 ile hemen hemen aynı 16 saat bekleme 3,5 saat kullanım sonunda %30 civarındaydı.

Şunuda eklemek isterim bugüne kadar ki en kolay JB yöntemi oldu şu an kullandığımız.Hiç bilmeyen biri bile tek tuşla halledebiliyor.Taktir ediyorum.Ayrıca daha iyisini yapabilecek pek alternatif yok bildiğiniz üzere..Bu iş hiç kolay bir şey değil olsa milyonlarca kullanıcıdan en azından başka birileri çıkardı bu işi yapabilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 5 Şubat 2013; 23:36:29 >

• İşin ilginç tarafı ise JB yaptığımda apple logosunda kalıyor telefon. zar zor açıyorum her seferinde. Onu geçtim telefonu kapatıp açınca cydia açılmıyor tıklıyorum açılıyor gibi yapıp kapanıyor. Bazen source'lar boşalıyor bir kaç tane silmezsen geriye gelmiyor. Hava durumunu herkes biliyor. 3 kez restore ettim jb kurdum hep aynı sorunlar en garipleri ise ilk jb yaptığımda maillerim açılmıyordu son 2 jb de ise ekran bazen yan dönmüyor ve sensörlü oyunlar bazen etki etmiyor youtube resimler vb sensörle yan dönmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Benim de ilk jb deneyimim sayılırdı. Activator, sb settings, zephyr gibi çok tavsiye edilen tweak'leri yükledim. Yüklemesi zor ve sorunluydu malum. Ama ondan sonrada ikide bir yeniden başlatmalar, bildirim ekranının sıfırlanması ve sade moda geçme gibi şeyler yaşadım.

Yüklediğim sim manager gibi uygulamaların özensiz ikon ve menü yapıları bile insanı rahatsız ediyor.

Hadi yapmışken bir iki tema yükleyeyim dedim. O da çok ağırlaştırdı telefonu.

Bir aklımda zephyr uygulaması kaldı. Güzel düşünmüş adamlar. Fakat onda da kaydırılarak geçilen uygulama geçişleri safari sekmeleri gibi kaydırılan uygulamalarda karışıklığa yol açabiliyor.

Velhasılı 6.1 e restore yaptım. Eski bir dosta kavuşmuş gibi hissettim kendimi. :))

Bu kadar çabuk pes etmemeliydiniz. Cydia da her zaman bir alternatif vardır. Tek yapılması gereken doğru araştırma ve birazda sabır.

Ayrıca zephyr i ayarlardan dilediğiniz gidi değiştirebiliyorsunuz. Sağdan soldan diğer uygulamalara geçişi kapatabilirsiniz, istediğiniz uygulamalarda da bu özelliği deaktif edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Peki telasiniz neden? Her jb ciktiginda repolar coker, uyumsuz tweakler olur, cydia sapitir. Bunlar gayet dogal. Birkac defa jb yapan kisi eger bu sorunlarla ugrasmak istemez ise, jb ciktigi gibi yapmaz ve birkac gun bekler. Sanki pesin odemeli para verdiniz de isler neden hallolmamis diyorsunuz. Sadece basligi acan kisi icin demiyorum, butun dunyada boyle bu. sanirim panik yapan kisiler olayi fazla buyutuyorlar.

mukemmel yorum kardesim ben iphone5 ios 6.01 de hic restore atmadan yaptim jb i iki sorunum oldu birincisi arada elmada takilmasi ikincisi hava durumu acilmamasi bunlar fixlerle duzelir onun haricinde tek bir tane crash ile karsilasmadim cydia daki sorunlar sadece yogunluk ama su kadarini soyliyeyim 96kbs hizla istedigimi cydia dan yukliyebiliyorum

Aynen öyle. Açık söyleyeyim, iphone'u yaptım ama ipad'e daha dokunmadım. 2-3 gün sonra yoğunluk bitsin o zaman yapacağım. Daha uyumsuz tweakler baya var şu anda zaten.

Hocam kesinlikle katılıyorum. Fazla acele etmeye gerek yok. Sonuçta günlerce beklediğimiz jb geldi. Bence ne kadar şükretsek azdır

Bir sürü tweak yükledim en popüler olanlardan. ohh be diyorum artık

• Bence gayet stabil ve sorunsuz. Uyumlu bir çok tweak yükledim. Sadece biraz yogun. Ayrıca ilk defa bu kadar kolay jb yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

Gayet stabil

+1

Olagan sorunlari abartmanin lüzumu yok, yapmazsiniz, sorun da kalmamis olur

• Ama oyle demeyin biz insanlar ios stabilitesine alistigimiz icin yirtiniyoruz

• Bende iphone 5 kullaniyorum tweak yukleyince stabilite alt ust oluyor beles uygulama indiriyorum o yuzden

• Dediğin şey stabiliteyle alakası yok .. Yazdıkların BUG . Ve zamanla kapatılcak rahat olun. Adamlar 1 Haftada çıkarttılar GUI vs. testleri çok kısa sürdü.
    Az daha sabretseydiniz benim gibi 1 gün sonra cydia dan istediğiniz tweaki indirirdiniz.. Dün şişmişti, yarım yamalak indiriyordu kuramıyordu .
    Ayrıca bir önerim olsun bir sürü tweak kurarak yormayın telefonu. İhtiyacınız kadarını kurun. Onu kurim bunu kurim derken telefon .. oluyor. Tweaklerin çoğu eski versiyona yazıldığı için çok stabilite sorunu yaşarsınız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.